Koncert The Bohemians razprodan, na voljo nov koncertni datum

Skupina The Bohemians (FOTO: The Bohemians Facebook)
Skupina The Bohemians (FOTO: The Bohemians Facebook)

Rock koncert, posvečen Freddieju Mercuryju in legendarnim Queenom, ki se bo odvil 3. aprila v Hali Tivoli, je razprodan! Zaradi izjemnega odziva so se organizatorji odločili, da dodajo še en termin koncerta, in sicer 4. aprila ob 20. uri.

Nad The Bohemians navdušeni tudi člani skupine Queen

V Hali Tivoli nas bodo letošnjo pomlad kar dvakrat razvajali The Bohemians, Royal Symphonic Orchestra in newyorška sopranistka Lynelle Jonsson.

To je edinstvena priložnost, da podoživite skupino Queen z najboljšo tribute zasedbo iz Anglije! V trenutku, ko jih slišiš, te prevzamejo in popeljejo na neverjetno boemsko rapsodijo ob zvokih legendarnih uspešnic Queenov kot so ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Radio Gaga’, ‘Don’t stop me now’, ‘We are the Champions’, ‘One Vision’, ‘I Want It All’, ‘We Will Rock You’ in številnih drugih.

Ker je 3. aprila koncert razprodan, je na voljo nov koncertni datum.
Ker je 3. aprila koncert razprodan, je na voljo nov koncertni datum.

Še tiste, ki ne verjamejo, da bodo kdaj imeli priložnost v živo občutiti ritem in energijo legendarne skupine, The Bohemians prepričajo v nasprotno. Brian May, kitarist originalne zasedbe, je po njihovem koncertu pristopil do njih in rekel: ‘Hvala, fantje, brilijantno!’ Roger Taylor, bobnar originalne skupine, in Jim Jenkins, avtor biografije skupine Queen, pa sta mnenja, da je njihova imitacija tako odlična, da je včasih že strašljivo.

Z njimi bodo nastopili člani Royal Symphonic Orchestra, ki je bil ustanovljen leta 2000 za produkcijo musicala Evita. Evito so po Evropi predstavljali še leta, kasneje pa so nastopali tudi v predstavah in muzikalih, kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie in Fantom iz opere.

Vstopnice za koncert lahko kupite TUKAJ.