Koncert Izštekanih 25 razprodan, dodan nov datum!

Izštekanih 25 v Kinu Šiška (Foto: Val 202)

Decembra nas čaka prava izštekana poslastica slovenskega glasbenega dogajanja, saj bodo Izštekani z voditeljem in predstavnikom Juretom Lonygko prišli v Kino Šiška. Po 25 letih delovanja se bodo na odru zvrstila največja glasbena imena, koncert pa je že sedaj razprodan.

Velika decembrska izdaja te oddaje, ki jo na ramenih nosi Val 202, bo nedvomno vrhunec glasbene sezone, prav zaradi tega in velikega zanimanja pa so napovedali še en koncert, in sicer dan kasneje 5. decembra. 

Izštekani letos praznujejo četrt stoletja! Legendarna radijska oddaja Vala 202 bo obletnico pospremila z ekskluzivnim koncertom Izštekanih 25 v Kinu Šiška 4. decembra 2018 ob 20. uri. Po dvajsetletnici leta 2013 z naslovom Izštekanih 20, na kateri so sodelovali tudi godalci Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, se je koncert ustalil pod imenom Izštekanih 10. Leta 2014 so k sodelovanju pritegnili Big Band RTV Slovenija, leta 2015 člane Simboličnega orkestra, leta 2016 izvajalce, zbrane v projektu Sounds Of Slovenia, in leta 2017 skupino Siddharta z desetimi gosti. Letos bo organizacija še na višjem nivoju, zato preprosto ne smete manjkati. Če ste zamudili nakup vstopnic za prvi večer, imate sedaj novo priložnost.

Spomnimo se, da se je pred leti v odmevnem, razkošnem in ekskluzivnem triurnem koncertu na odru zvrstilo več deset glasbenikov, snemala pa je tudi Televizija Slovenije. Organizatorji obljubljajo slavje, zazrto v prihodnost, polno preobratov, presenečenj, prepletanj, sodelovanj. Z izvajalci, ki sprejmejo izštekani izziv s srcem in brez zadržkov. Z glasbo, ki je ne morete slišali nikjer drugje.