Kisovec 2018: kresovanje z Ribljo Čorbo

Vir: Kres Kisovec 2018 (FB profil)

KRES KISOVEC je tradicionalni ŠKLAB – klub zasavskih študentov – projekt. Letos bo potekal že enajsto leto zapored in znova nam pripravljajo pester glasbeno-zabavni program, ki bo tudi tokrat BREZPLAČEN.

  • Spored

16:00-18:00 Cirkuške delavnice Cirkokrog (MCZoS)

18:00 Čarodej Toni (DPMZagorje)

🎵 Warning
Punk rock bend iz Hrastnika. V skupini so Simon Žlak(vokal in kitara), Primož Udovč(bobni), Aleks Pavlič(kitara) in Maj Hauptman-Pepelnjak(bas kitara). Starost članov je od 16 do 19 let. Skupaj igrajo že 5 let, za seboj pa imajo tudi nekaj odmevnejših nastopov (TUKAJ si lahko preberete reportažo s koncerta, ko so odprli za San Di Ego). Igrajo glasbo svojih idolov: Green day, Big Foot Mama, The Clash, Black Sabbath itd.. Z glasbo, ki jo igrajo, si želijo prodreti na rock sceno.

🎵The Gavusta
The Gavusta je zagorskim oštirjem in njihovim gostom dobro poznana skupina. Štiri, občasno pa pet, članska zasedba namreč deluje že celo desetletje. Tu in tam jih z gostilniškega odra zvlečejo tudi na rojstnodnevnega ali festivalskega, oziroma kam drugam, kjer se toči mrzlo pivo in se zadržujejo ljubitelji distorziranih kitar ter glasnih bobnov. Če je družba prava, po drugi uri zjutraj na plano privlečejo še trobento!

🎵 Hard Division
HARD DIVISION so pet članska hard rock skupina, narejena in vzgojena v Zasavju. Njihov glavni adut je energija, ki se, kot pravijo sami, najbolj občuti v njihovi glasbi. Kar se tiče repertoarja, nam obljubljajo žanrovske klasike, manjkala pa ne bo niti avtorska glasba. V trenutni zasedbi delujejo od leta 2017.

🎵 RIBLJA ČORBA
Ena največjih rock skupin z Balkana, ki ne potrebuje dodatnega opisa. Ne poznate večnih himen, kot so ‘Ostani đubre do kraja’, ‘Na zapadu ništa novo’, ‘Nemoj da ideš mojom ulicom’ in ‘Volim, volim žene’? Ne??? Kaj potem sploh počnete tukaj!