Tragom OLIVERA

Kdaj:
26. november, 2022, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-11-26T20:00:00+01:00
2022-11-26T23:45:00+01:00
Kje:
Arena Bonifika
Cesta Zore Perello - Godina 3
6000 Koper - Capodistria
Slovenija
VELIKA KONCERTNA TURNEJA “TRAGOM OLIVERA” V SLOVENIJI! 💕 Koncerti v spomin na Oliverja Dragojevića! 💕
26.11. KOPER, Arena Bonifika
27.11. MARIBOR, Dvorana Tabor
02.12. VELENJE, Rdeča dvorana
03.12. KRANJ, Dvorana Zlato Polje
🔖 Začetek prodaje vstopnicv četrtek, 29.9. ob 10.00 na Eventim.si!
🔵 Po uspešni hrvaški turneji “Tragom Olivera” dalmatinske melodije prihajajo tudi v Slovenijo. Dobri prijatelji enega in edinega morskega volka, legendarnega Oliverja Dragojevića, bodo letošnjo jesen navduševali s koncertno turnejo, s katero se bodo poklonili dalmatinskemu glasbeniku, ki je za seboj pustil bogato glasbeno zakladnico.
🟡 Oliverjeva skupina Dupini, Oliverjev nečak Peter Dragojević, glasbenik Tedi Spalato, Klapa Bonaca, Jasna Zlokić in ostali … bodo na koncertu pričarali pravo dalmatinsko vzdušje z uspešnicami Oliverja Dragojevića. Bistvo projekta “Tragom Olivera” je negovati in za vedno ohraniti glasbeno dediščino in spomin na našega prijatelja, neponovljivega dalmatinskega glasbenika in pravega glasbenega ambasadorja Hrvaške, Oliverja Dragojevića. Zato ga bomo “peli” na enak način, kot je sam pel in nastopal na domačih in mednarodnih odrih. Njegovega glasu in njega ne more nadomestiti nihče… kajti Oliver je s svojo glasbeno zapuščino in dediščino, verjamemo, neprecenljiva hrvaška “kulturna dediščina” in naš nekakšen, večni “spomenik kulture”, pravijo nastopajoči glasbeniki, a so prepričani, da se bodo Oliverjevi oboževalci razveselili koncertov in skupnega prepevanja Oliverjevih uspešnic.
🔵 “Letošnje poletje smo veliko koncertno turnejo postregli na Hrvaškem, odziv je bil neverjeten, čustven in predvsem v znamenju Oliverjeve glasbe. Turneja “Tragom Olivera” sedaj prihaja tudi v Slovenijo, s katero se bomo s podporo in odobravanjem družine Dragojević spominjali enega in edinega Oliverja ter njegovih pesmi,” je povedal Damir Osredečki, avtor in producent projekta “Tragom Olivera”.