The Guns N’ Roses Experience

Kdaj:
12. december, 2019, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-12-12T20:00:00+01:00
2019-12-12T23:45:00+01:00
Kje:
Cvetličarna
Kranjčeva ulica 20
1000 Ljubljana
Slovenija
The Guns N' Roses Experience @ Cvetličarna | Ljubljana | Slovenija

PRVIČ V SLOVENIJI: The Guns N’ Roses Experience UK

Največji, najboljši in najbolj iskan Gn’R tribute band v Angliji in Evropi prihaja v Ljubljano! Nepozaben večer, ki nas bo v Cvetličarni spomnil na zlate čase rocka.

VSTOPNICE NA VOLJO PREK Eventim SI >> http://bit.ly/gnr_eventim (Število vstopnice po nižji ceni je omejeno!)
_________________________

The Guns N’ Roses Experience so edina tribute skupina, katere glavni vokalist doseže enak vokalni stil, kot ga je predstavil legendarni Axl Rose.

S pravim Guns N’ Roses odrskim šovom poskrbijo, da je vsak vizualni in vokalni detajl na mestu in da poustvarijo duh nastopov pravih Guns N’ Roses.

Rockerji bodo v več kot 2-urnem šovu med drugim zagotovo zaigrali tudi nepozabne Paradise City, Welcome to the Jungle, Sweet Child o’ Mine, Patience, Live and Let Die, Don’t Cry, You Could Be Mine in mnoge druge.

The Guns N’ Roses Experience slovijo za največji in najuspešnejši Guns N’ Roses tribute band, ki je prepotoval vso Zemljo in prepeval na največjih festivalih, kar doazuje tudi njihov slogan: “Nobody does it better!”

_________________________

KAJ PRAVIJO KRITIKI?
“Popolnoma ujame energijo in divji duh legendarnih Guns N’ Roses, glas Axla Rosa je isti, kot izvirnik. The Guns N’ Roses Experience so ultimativen rock tribute in neponovljiv performans.”

“GNRe ponujajo noč starega, dobrega rocka, ki bi jo moral doživeti vsak od nas!”