The Fakerrs

Kdaj:
11. november, 2017, 21:00 @ 21:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-11-11T21:00:00+01:00
2017-11-11T23:45:00+01:00
Kje:
Orto bar
Grablovičeva ulica 1
1000 Ljubljana
Slovenija
Cena:
7€

Punk rock skupina, ki reciklira že znane komade v nekaj svežega, novega  in predvsem ROCKERSKEGA!

Ljubiteljem divjih zvokov ponudijo energično glasbo ob kateri se skače, pleše in divja. Razvili so prav poseben koncept in znano glasbo, ki jo publika že zelo dobro pozna, reciklirajo in tako iz vsakega komada posebaj naredijo komad, ki je unikatna punk/rock priredba.

Čisto v svoj stil so preoblekli na primer Ring of fire (Johhny Cash), I feel fine (The Beatles), Cambodia(Kim Wilde). Lotili pa so se tudi bolj drznih pesmi, kot na primer Paparazzi (Lady Gaga). S svojim raznolikim repertuatjem so hitro dobili odobravanje publike oziroma poslušalcev in s tem dobili motivacija, da ustvarjajo naprej. Od takrat so osvojili že mnoge odre po celi Sloveniji. Svoj prvi koncert pa so doživeli prav v Ortu, kjer skoraj vsako leto praznujejo svoj rojstni dan!

 

ALBUMI:
Spomladi, leta 2012 so se The Fakerrsi lotil snemanja svoje prve plate. S producentom Dragom Popovičem so se zaprli v studio Garbage in tam začeli reciklirati. Drago je skupini doprinesel ogromno znanja in izkušenj, zato je to sodelovanje obrodilo veliko zaupanja in spoštovanja. Ponosno so že čez 14 dni po vstopu v studio izdali svoj prvi album z naslovom Recycled!

Leta 2013 so se spomladi spet zaprli v studio pod do zdaj že standardno taktirko producenta DragotaPopoviča. Nastala je na nek način nadgradnja prejšnje plošče, ki so jo poimenovali A side B side. Naplato so dodali še 11 komadov, med katerimi so tako moderni singli, kot tudi starejše legendarne uspešnice pa tudi kakšna slovenska.

Pred kratkim je skupina The Fakerrs izdala še svojo tretjo With Flying Colors plato na kateri so bili še bolj drzni, saj so se lotili najbolj nepredstavljivo rockerskih komadov. Ekipa se je tako lotila fejkanja ženske zasedbe Destiny’s child in odigrala pesem Survivor. Izredno ponosni so lahko tudi na svojo izvedbo komadov Video killed the radio star (Buggles), Viva Las Vegas (Elvis Presly) in Mercedes Benz legendarne Janis Joplin.

TRENUTNA ZASEDBA: Postava se je z leti menjala, danes smo 3-4 člani:
ROK BRODNIK- Klepetavi vokalist in kitarist
TOMAŽ URGL- Simpatični basist
JAKA LIPAR- Srečni bobnar

Po 7. letih delovanja se Rok, Tomaž, Jaka in še nekdo, vračamo na mesto zločina, kjer se je zgodba začela.

V Orto bar-u se nam pridružite 4. Novembra 2017, da nam pomagate narediti nepozaben večer z znanimi, legendarnimi vižami v našem stilu. Vabljeni!

WE RECYCLE MUSIC!  The Fakerrs