Riffeater #13 Ambra, Straytones, TSO

Kdaj:
2. oktober, 2019, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-10-02T20:00:00+02:00
2019-10-02T23:45:00+02:00
Riffeater #13 Ambra, Straytones, TSO

2.10. 2019 Riffeater #13: Ambra, Straytones, TSO

FB event:

Pičku mater, ko si človek lepo čisti koledar, da se bo lahko izognil nepotrebnemu stiku z ljudmi, pride ven napovednik za RIFFEATER #13. Ne, saj ne, koledar je bil itak prazen, to asocialno praznino pa bodo 2. oktobra vsaj za kratek čas zapolnili AMBRA, STRAYTONES in TSO.

AMBRA (SLOVENIJA)

Na tej točki niti ne vem, če domačini Ambra sploh še potrebujejo dodatno predstavitev. Udarna peterica, ki predstavlja svoj prvenec Cor, je dodobra razgibala že marsikatero vratno mišico, govori pa se tudi o zasanjanem miganju z boki. No homo. Ali pa kar homo. Kakorkoli, smo v letu 2019, raznolikost spolne usmerjenosti je dobrodošla, še bolj pa so dobrodošli počasni in mastni riffi. Zvočni lubrikant, ki bo zasluženo zavzel headlinersko pozicijo večera!

 

STRAYTONES (UKRAJINA)

Prisežem, da bom začel verjeti, da je bila černobilska nesreča veliko hujša, kot so nam poročali razni fake news mediji, saj ne moreš delati takšne zvočne maščobe brez vsaj malo prekomerne radioaktivnosti. Straytones, ukrajinska psihadelična riffaža, bo s svojimi riffi, prepojenimi z radijem in lsdjem, pobila še tisti skromen skupek možganskih celic, s katerimi ste odšli od doma. Ampak ni panike, itak jih ne rabite za čaščenje “Dark Lorda”. Trenutno predstavljajo svoj zadnji EP “Beware, Dark Lord! Here Comes Bell-Man!”, zato pričakujemo tudi številno udeležbo privržencev Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonjenja.

 

TSO (ITALIJA)

So ljudje, ki ob omembi Trsta takoj izrečejo slogan “Trst je naš”. So pa tudi ljudje s še delujočimi možganskimi celicami, ki se ne obremenjujejo s tovrstnimi zadevami in se raje prepustijo sexy ritmom italijanske zasedbe TSO. Trio iz Trsta se spretno giblje v sludge, blues in alternativnih vodah, vokal pa vas bo popeljal v zlato obdobje grungea. Mineštra? Ja, ampak dobra. Če mi ne verjamete na besedo, verjemite svojim uhljem in prisluhnite njihovem prvencu In-sanity.