P.O.D., Alien Ant Farm, Dead Girls Academy

Kdaj:
12. november, 2019, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-11-12T20:00:00+01:00
2019-11-12T23:45:00+01:00
Kje:
Kino Šiška
Trg prekomorskih brigad 3
1000 Ljubljana
Slovenija
Cena:
29€
P.O.D., Alien Ant Farm, Dead Girls Academy @ Kino Šiška | Ljubljana | Slovenija

Novembrska alter poslastica
12. novembra se boste vrnili v preteklost, saj bodo Kino Šiška pretresli kultni P. O. D. in Alien Ant Farm.
P. O. D. poznate kot multi-platinasti, izjemno popularni ameriški bend iz 90-ih. Zasloveli so tako s pomočjo lastnih koncertov in turnej, kot neštetih nominacij za razne nagrade, kot so grammyji ipd. Kdo ne pozna singlov, kot so “Southtown,” “Alive,” “Youth of the Nation, Boom, Beautiful ter seveda najbolj znani single Lost In Forever? Če jih niste slišali na kakšni radijski postaji, pa ste jih gotovo zasledili v filmskih soundtrackih. P. O. D., bend, ki ga tvorijo Sonny Sandoval (vokal), Marcos Curiel (kitarsko nažiganje), Traa Daniels (bas) ter Wuv Bernardo (nabijanje po bobnih). Prihajajo iz San Diega v Kaliforniji (ZDA) in so do zdaj izdali 8 studijskih albumov. Če se vam je zdelo, da so vmes poniknili, imate prav – so pa bili vseeno aktivni na sceni, kjer so sodelovali z imeni, kot so Katy Perry, H.R. (Bad Brains), Mike Muir (Suicidal Tendencies), Sen Dog (Cypress Hill).
Bojda je novica o vrnitvi P. O. D. na evropske odre jeseni letos že požela mnogo odobravanja in koncerti se povsod razprodajajo kot vroče žemlje.
Gotovo pa imajo za to – poleg P. O. D. – zaslugo tudi Alien Ant Farm, bend, ki ga večina pozna zaradi odlične priredbe hita Michaela Jacskona, Smooth Criminal, a imajo ponuditi mnogo, mnogo več. 5 albumov, hit-singli, nekaj platinastih nagrad in seveda, nesmrtna prisotnost v soundtrackih video iger in filmov. Bend, ki deluje od leta 1996, je drzno poimenoval svoj prvenec kar Greatest Hits, nato pa predvsem s podporo benda Papa Roach osvojil odre in srca poslušalcev.
Koncert bodo otvorili ameriški gothic rockerji Dead Girls Academy, varovanci kultne založbe Victory Records.
12. novembra – v Kinu Šiška v Ljubljani! Ne pozabite!