Maja Založnik & Moonshine

Kdaj:
9. marec, 2019, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-03-09T20:00:00+01:00
2019-03-09T23:45:00+01:00
Kje:
Salon uporabnih umetnosti
Glavni trg 1
2000 Maribor
Slovenija
Cena:
8€
Maja Založnik & Moonshine @ Salon uporabnih umetnosti | Upravna enota Maribor | Slovenija

Ena najbolj uveljavljenih slovenskih vokalistk Maja Založnik je s svojim glasom in pojavnostjo očarala že mnoge, vključujoč mednarodno žirijo in gledalce nemške oddaje The Voice. V zadnjih letih jo na glasbenih odrih spremlja skupina Moonshine, ki ji bo mariborsko občinstvo lahko prisluhnilo v soboto,  9. marca 2019, v Salonu uporabnih umetnosti. V sklopu dneva žena privoščite svoji nežnejši polovici šopek vrtnic in glasbeno poslastico, ki preprosto očara!

Maja Založnik je v slovenskem prostoru s svojim neverjetnim vokalom prisotna že mnoga leta. Spremljali smo jo tako na različnih glasbenih izborih in oddajah, kot tudi na evrovizijskih tekmovanjih in koncertih v živo, kjer je zbranemu občinstvu predstavljala tudi avtorske skladbe. Veliko uspeha je požela z visoko uvrstitvijo na nemškem The Voice, v zadnjem obdobju pa s srbsko glasbeno skupino Moonshine pripravlja nov avtorski projekt, ki bo rezultiral v pripovedni plošči Pieces.

Maja Založnik & Moonshine bodo tako leto 2019 začeli v velikem slogu, saj bodo v sklopu promocijske turneje obiskali tudi mariborski Salon uporabnih umetnosti in pripravili prav posebno glasbeno poslastico. Obiskovalci Salona bodo za simbolično vstopnino lahko slišali številne popularne pop in rock priredbe, od poskočnih hitov do romantičnih šlagerjev, zasedba pa bo predstavila tudi nekaj izbranih avtorskih skladb iz prihajajoče plošče.

 

Glasbeni navdušenci iz Maribora in okolice bodo tako lahko svojim dragim ponudili pravo romantično avanturo, polno znanih zvokov ter domače avtorske glasbe ene najprodornejših izvajalk pri nas. Ne zamudite, pridružite se nam z  vrhunsko vokalistko Majo Založnik in bendom Moonshine.