King Foo – Veliki promocijski koncert ‘GalaXie’

Kdaj:
9. november, 2017, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-11-09T20:00:00+01:00
2017-11-09T23:45:00+01:00
Kje:
Klub Cirkus
Trg mladinskih delovnih brigad 7
1000 Ljubljana
Slovenija
Cena:
5€
Kontaktna oseba:
Boombox komunikacije

Funky, groovy, poprock foo-sion zasedba KiNG FOO v začetku novembra izdaja prvenec ‘GalaXie’, ki ga bodo v vesolje lansirali v četrtek, 9. novembra, z velikim koncertom ‘GalaXie’ v ljubljanskem klubu Cirkus.

KiNG FOO delujejo že pet let, v današnji postavi (Aleksandra Josić – vokal, Rok Golob – bobni, Matej Sušnik – bas kitara, Peter Hudnik – kitara) pa so skupaj od leta 2015. Prva skladba z energično Aleksandro je bila ‘Galaxije bežijo’, že takoj naslednje leto pa so navdušili občinstvo in kritike s skladbo ‘Začaraj me’. V istem letu so predstavili še skladbi ‘Dance without moving’ in ‘Kristal’, v leto 2017 pa so stopili s skladbo ‘Lebdenje’, in ‘Wild Ride’, s katero so nastopili na EMI. Ker KiNG Foo slovijo po energičnih, udarnih in čutnih nastopih ne čudi, da so svojo odrsko energijo želeli prikazati tudi z videospotom za aktualno uspešnico ‘1000 besed’.

KiNG FOO bodo letos izdali prvenec ‘GalaXie‘. Izid albuma bodo pozdravili na ‘domačem’ terenu – na velikem odruVeliki promocijski koncert ob izidu albuma GalaXie pripravljajo 9. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Niti večera bodo v rokah KiNG FOO-jev, katerim se bodo za kakšno skladbo ali dve na odru pridružili tudi glasbeni gostje. Obeta se nadstandardni koncertni dogodek, saj FOO-ji z Aleksandro na čelu ne bodo dopustili, da bi prizorišče zapustili ravnodušni. Kreativne glasbene zvezde, povezane v galaksijo KiNG FOO, vas bodo prepričale z ustvarjalnostjo, inteligentno, noro glasbo in širokim čustvenim spektrom, po katerem vas bodo popeljalitako na koncertu kot na albumu.