Jazz Club: Anika Horvat feat. Klemen Klemen

Kdaj:
18. november, 2022, 20:00 @ 20:00 – 23:15 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-11-18T20:00:00+01:00
2022-11-18T23:15:00+01:00
Kje:
Ljubljanski grad
Grajska planota 1
1000 Ljubljana
Slovenija
Cena:
9€
Jazz Club: Anika Horvat feat. Klemen Klemen @ Ljubljanski grad | Ljubljana | Slovenija
Že od malih nog je v svetu glasbe; njen oče, znani skladatelj, jo je vpeljal v glasbo že pri devetih letih. Prvič je nastopila na dan odprtja svoje kasnejše osnovne šole, kmalu zatem je posnela prvo kaseto Pomlad in še kaj. Nato je začela nastopati na prireditvah in festivalih po krajih bivše države. Na mnogih je zmagala, osvojila je celo nagrado za najlepšo pesem Jugoslavije. Z leti se je njena glasba zvrstno spreminjala, širila in dopolnjevala in Anika je postala ena najbolj prepoznavnih slovenskih pevk.
Njen program obsega vse skladbe, ki so skozi leta zasidrale v srcih ljudi, od začetkov pa do danes, ter nekaj priredb, ki so jih mojstri, kot sta Drago Mislej – Mef in Dušan Velkavrh (Pogum, Moondance …), napisali prav za Aniko.
Predstavila bo tudi nekaj skladb s prihajajočega albuma: Vse bo še dobro, Če najdeva se kdaj … (videa si lahko že ogledate in poslušate na spodnji povezavi).
Za Aniko stojijo fantje, ki jo spremljajo že tri leta. Tokrat se ji bo kot posebni gost na odru pridružil Klemen Klemen, s katerim sodelujeta vrsto let.
Zasedba
Lean Luigi Kozlar – kitara, vokal
Matjaž Skaza – bobni
Marko Jakomin – bas
Gabrijel Juriševič – kitara
Posebni gost: Klemen Klemen
Glasbena zvrst: pop/rap
Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.
Vstopnina: 9 EUR
Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).
Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.