Helena Blagne

Kdaj:
8. december, 2018, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-12-08T20:00:00+01:00
2018-12-08T23:45:00+01:00
Kje:
Hala Tivoli
1000
Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana
Slovenija
Cena:
25€ - 34€
Helena Blagne @ Hala Tivoli | Slovenija

Helena Blagne, je glasbenica in umetnica, ki navdušuje z izjemnim glasom ter edinstvenim, karizmatičnim pristopom k glasbi. Prav zato je Helena ena in edina.
Ljubljenka slovenskih src, bo na edinstvenem koncertu z razširjeno glasbeno zasedbo in novo vizualno podobo med drugim predstavila uspešnice iz novega albuma, ki bo izšel v novembru 2018, obenem pa bo s koncertom obeležila 30. let izjemno plodne in uspešne kariere.
Koncert bo prava poslastica za vse Helenine oboževalce – s številnimi vizualnimi presenečenji in spektakularno scensko postavitvijo se bo sobotni decembrski večer zagotovo za vedno zapisal v trajen spomin mnogim ljubiteljem slovenske glasbe.
Helena Blagne se je lansko leto po enoletnem ustvarjalnem premoru v velikem slogu vrnila na slovensko sceno s skladbo o brezpogojni ljubezni, ‘Ti boš vedno prvi’ in se hipoma zasidrala v številna srca ter osvojila zavidljivih 1.500.000 ogledov na YouTubu, skladba pa je dosegla prva mesta na slovenskih radijskih postajah.
Pika na i v njeni karieri so vedno razprodani koncerti, njen največji koncertni podvig je razprodana dvorana Stožice. Tako se je Helena zapisala v zgodovino kot prva slovenska glasbena izvajalka, ki ji je uspel ta veliki dosežek.
Helena Blagne je najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, doma in po svetu je namreč prodala več kot dva milijona plošč. Mejnik, ki ga je postavila, je za vse mlajše generacijo popolnoma neulovljiv, saj si težko predstavljamo izvajalko, ki bi tako zelo zaznamovala slovensko glasbeno sceno. Zmagovalka mnogih festivalov (MMS, Splitski festival, Makfest, Ohridski festival, Eurofest) je v karieri uprizorila že preko 4000 koncertov in nastopov.

Njeno umetniško vodilo je bilo vedno predstaviti glasbo na najvišji možni ravni ter ob tem očarati občinstvo, kar ji je vedno uspelo. Kakovost vedno prepozna tudi njeno občinstvo – Helena je v občudovanja vredni karieri izdala preko 20 albumov, vstopnice za njene koncerte pa so vedno razprodane.

CENE VSTOPNIC – EARLY bird cene vstopnic do razprodaje kontingenta. Za VIP parter veljajo redne cene vstopnic
PARTER_early bird: 25 EUR; (omejen kontingent)
TRIBUNA VZHOD_early bird: 25 EUR; (omejen kontingent)
TRIBUNA ZAHOD_early bird: 25 EUR; (omejen kontingent)
VIP PARTER_ redna cena: 34 EUR
VIP PARTER JUG_ redna cena 31 EUR