Hard rock večer: Social Problem + Manifest/Los Loa

Kdaj:
11. januar, 2020, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2020-01-11T20:00:00+01:00
2020-01-11T23:45:00+01:00
Kje:
ZIP Baza, Trzin
Špruha 19
1236 Trzin
Slovenija
Cena:
Brezplačno
Hard rock večer: Social Problem + Manifest/Los Loa @ ZIP Baza, Trzin | Domžale | Slovenija

💥 TROJNA KONCERTNA POSLASTICA 💥
🚀 ZIP Baza Trzin 11.1.2020, ob 20.00 🚀
❗ Prost vstop ❗

👉Zgodba o skupini Social Problem, je zgodba o štirih ljudeh, ki ustvarjajo glasbo. V tem problematičnem času, ko človek ne moremo verjeti ničemur, kar prebere ali sliši, njihova glasba služi kot medij, s katerim se lahko izražajo in vplivajo na druge ljudi. V vesolju je konstanten boj med svetlobo in temo. Sonce zaide le, da lahko zjutraj spet vzide. To prepletanje črne in bele, medtem ko živimo in se učimo, je bistvo skupine. Na koncu koncev smo vsi problem … in rešitev.

Člani skupine:
Jernej Bučar (vokal)
Gašper Stopar (kitara)
Andrej Bratuša (bas)
Marko Janžič (bobni)

📺 www.youtube.com/watch?v=lg1VfYvF9mw
📺 www.youtube.com/watch?v=5OraJjUZzN0

👉 Mimo realnosti, skozi polja neprebranih romanov mečemo psu, ki grize, kost. Da se razbije potreba po fenomenih, da je katarza vsak dan bolj uresničljiva, da ljudje slišijo. Za to je in so – Manifest.

Člani skupine:
Gaber Bobek (kitara, vokal)
Lovro Bobek (bas)
Demetej Gradišnik (bobni)

📺 www.youtube.com/watch?v=uG5O6CV8Bk8
📺 www.youtube.com/watch?v=-G-TfAosUhU

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

👉 Los Loa je skupina, ki je nastala kot produkt štirih prijateljev, ki so se spoznali v njihovih srednješolskih letih. Po večkratnih spremembah imena in menjavah žanrov, so pristali na trenutno ime Los Loa. Kot stil igranja jim niso zadostovali klasični žanri, zato so se odločili narediti nekaj unikatnega. Svojo stilistično podlago metala in hard rocka so popestrili z latino-ameriškimi ritmi in gipsy jazz-om. Glavna tematika njihov pesmi so teme navezane na haitijski voodoo in hoodoo. Temu primerno so se tudi začeli oblačiti in za dodatno skrivnost ter srhljivost nadeli maske 💀💀