Drill

Kdaj:
16. marec, 2019, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-03-16T20:00:00+01:00
2019-03-16T23:45:00+01:00
Kje:
Mladinski center Postojna
14
Vilharjeva ulica, 6230 Postojna
Slovenija
Cena:
Brezplačno
Drill @ Mladinski center Postojna | Postojna | Slovenija

DRILLIzolski MC predstavlja svoj četrti solo album “Ribolov z dinamitom”, ki ga je lani maja izdal pod založbo Wudisban Records. Album je že dobro naznanil singel “O!bala”, za tem pa so sledili še “Mo Money”, “Krvoločno”, “Zverine”, “Tvoje Sporočilo”,”V Špici Sezone” in “Popeye”, ki je izšel konec lasnega leta. Gre za fuzijo zvokov od Trapa do Lo Fi Hip Hop-a, live inštrumentov ter navsezadnje nepogrešljivega Boom Bap-a, ki smo ga vajeni od Bolanega Doktorja. Kot pravi uvodna pesem albuma, “nič ne more zbežat, nič ne more ostat skrito”, zato bomo tudi v Postojni dne priča Drillovemu eksplozivnemu nastopu, ki ga sam poimenuje “Ribolov z Dinamitom”.
V zadnjem letu nam je vokalni dirigent postregel tudi s številnimi sodelovanji na domačih tleh ter na področju bivše Jugoslavije, kot so skladbe “Nisam Odavde” splitskega raperja Krešo Bengalka, “Lifestyle” feat. Smirbe, do singla “Recept za lajf” z Leo Sirk.
Z njim bo oder delila še nadebudna raperka Masayah iz Ankarana in jeseniško-ljubljanska zasedba La Bagra ( Smirbe, Chiro, Xebe), ki so nase dodobra opozorili s singlom “5 Grama” ter “One Shot” videospoti ter zadnjimi solo projekti kot so “Denar se išče”, “Preobrazba uma”, “Sipaj sve”, “Ulični rap” ipd. Pridružil pa se jim bo tudi skriti gost, ki ga objavimo naknadno.
You know the Drill!