Bogunov/Partija

Legendarni Mijo Popovič je združil moči z zasedbo Bogunov (FOTO: Primož Jereb).
Kdaj:
9. november, 2019, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-11-09T20:00:00+01:00
2019-11-09T23:45:00+01:00
Kje:
Hangar Bar
Tomažičeva ulica 10a
6310 Izola
Slovenija
Cena:
Simbolična vstopnina
Bogunov/Partija @ Hangar Bar | Izola | Slovenija

BOGUNOV

Če ste ljubitelj ustvarjalcev, kot so Ekatarina velika, Azra ali Nick Cave, Tom Waits ter radi uživate v glasbi s pridihom novega vala, ki je eksplodiral v osemdesetih letih, je koncert zasedbe Bogunov prava stvar. Kajti na koncertu boste zagotovo doživeli vsaj delček omenjene pravljice, servirane po bogunovsko.
Pridite poslušat band, ki je tako kakovosten, da je s svojo glasbo prepričal celo velikega Mija Popoviča (Pomaranča), da je prekinil svoj več kot dve desetletji dolg studijski post, in se jim pridružil pri snemanju.

Bogunov vsakič znova presenetijo z neverjetno iskreno in čustveno močno liriko, ki jo ustvarja pevec in avtor Ognjen Zeljić v obliki zgodb, med katerimi vsak najde kakšno, s katero se lahko poistoveti. Vzdušje se spreminja iz pesmi v pesem, od temačnih, nasilnih in surovih pa do čustvenih, melanholičnih in optimističnih, ljubezenskih in celo primernih za ples. Pri ljubljanskem ŠKUC-u so zapisali: “Pri pesmih zasedbe Bogunov gre v prvi vrsti za sporočilnost, oziroma za posameznikovo doživljanje sveta, ki ga obdaja in manj za preprosto zabavo publike, kar pa ne pomeni, da je užitek ob poslušanju manjši, zagotovo nasprotno”.
Bogunov bodo v vas spodbudili čustveno, telesno in umsko razgibavanje ter vas z neverjetno karizmo in nežnostjo, hudomušnim humorjem in mračno strastjo popeljali po skrivnih kotičkih uma in duše, ki v današnji histeriji sveta pogosto ostanejo skriti.