ANTiVALENTiNOVO: LET 3, TBF, VOJKO V

Kdaj:
20. februar, 2019, 20:00 @ 20:00 – 23:45 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-02-20T20:00:00+01:00
2019-02-20T23:45:00+01:00
Kje:
Cvetličarna
Kranjčeva ulica 20
1000 Ljubljana
Slovenija
Cena:
19€ - 22€
ANTiVALENTiNOVO: LET 3, TBF, VOJKO V @ Cvetličarna | Ljubljana | Slovenija

ANTIVALENTINOVO v Ljubljani!
Cvetličarna
20. in 21. februar 2019 // ob 19h
Dvodnevna glasbena žurka

AntiValentinova žurka končno v Ljubljani! Dvodnevni koncertni dogodek za vse alternativce bo razveselil Ljubljano z impresivnim line-upom!
ZGODOVINA
Leta 2016 so Let 3 najavili veliki koncert v Domu Sportova in ga naslovili Antivalentinovo, dogodek je občinstvo odlično sprejelo, saj v Valentinovem času urbano in alternativno občinstvo ni imelo svojega dogodka. V naslednjem letu so poleg LET 3 nastopili še TBF in Edo Maajka, dogodek pa je bil podnaslovljen ‘Karentinovo’. Antivalentinovo je v Zagrebu postalo centralna žurka za vse drugače misleče. Letošnjega leta se je dogodek razširil na dvodnevni dogodek. Potekal bo 8. in 9. februarja v Zagrebu. Nastopili bodo: Zabranjeno Pušenje, Turisti, Let 3, Elemental, Saučešće, Kojoti, Bad Copy in Rambo Amadeus. Prvič se bo dogodek razširil programsko, poleg glasbe bo na sporedu tudi stand up program.
ANTIVALENTINOVO V LJUBLJANI
V letu 2019 se Antivalentinovo širi v Ljubljano, prvič že kar z dvodnevnim programom. Dogodek za vse drugače zaljubljene se bo zgodil v sredo, 20. februarja in četrtek, 21. februarja 2019 v ljubljanski Cvetličarni. Kot je že ustaljeno v tradiciji AntiValentinove žurke, so v prodaji vstopnice za vse vrste in oblike parov.
V prodaji so tudi vstopnice za eno osebo – za vse osamljene lovce in lovke, ki bodo v temnih kotih Cvetličarne lovili primerke AntiValentinove populacije.

20. FEBRUAR
LET3 / Let3
TBF / TBF TBF – Official FanClub
VOJKO V / Vojko Vrućina

21.FEBRUAR
EDO MAAJKA / Edo Maajka
ELEMENTAL / Elemental
KLEMEN KLEMEN / Klemen Klemen

Sreda bo rezervirana za reške rock provokatorje LET3, ki bodo donirali glavne začimbe za vse vrste potreb. Sledili bodo TBF, ki se bodo ob izvedbi njihovih mega hitov ‘Guzice i sise’, ‘Veseljko’, ‘Mater’ in ‘Fantastična’ zagotovo počutili kot ribe v vodi. Vojko V, eden najbolj pronicljivih na sceni ex YU rapa, je spomladi izdal prvenec Vojko, jeseni pa v rekordnem času razprodal Dom Sportova. ‘Ne može’ , ‘Kako to’, ‘Pasta Italiana’ in ostale zgodbe iz Splitske stvarnosti bodo zadonele na Antivalentinovem žuru.
V četrtek bo na oder stopil Edo Maajka, glavonja iz Brčkega, ki je z novim albumov ‘Put u plus’ prepričal Balkan. Edo, Ljubljana te pričakuje! Videli bomo Elemental, ki delujejo pod sloganom ‘Vse, samo romantika ne’. Je potrebno dodati še kaj? Raper iz Trnowga, Klemen Klemen, bo obudil spomin na ‘Keš p*čke’, ‘Šnopc’, in seveda – ‘Ljubezen’.

Vstopnice za pare / za en dan
(podpiramo vse vrste parov)
Samo 35 eur + darilo: čarapa (glasbena nogavica) za vabo
Samo v Dallas Music Shopu na naslovu: Rožna dolina, Cesta VI/ 40, Ljubljana

38 eur – Early Bird Cena // za en dan – do razprodaje kontingenta
(Eventim.si, Eventimova prodajana mesta po vsej Sloveniji in Petrol BS)

Vstopnica za posamezno osebo ali žival / za en dan / predprodajna cena
22 eur