DVOJEC 2B z filmskim singlom in videospotom “Vredno Hollywooda”

2B (Foto: Borut Petric)

2B sta po uspešni izdaji albuma Eksplozija emocij in pred tem še singla Do 5. Dimenzije, ki je pristal med top 10 pesmi leta 2023, prejel naziv Popevka tedna na Val 202, Pesem in pol na Radio Koper, ter pristal na samem vrhu lestvice Radia Maribor, ponovno stopila na glasbeno prizorišče s svojim drugim singlom “Vredno Hollywooda”.

Ta elektro pop sentiš, z nalezljivim refrenom, vam bo zagotovo ostal v ušesih in vam pričaral zgodbo vredno Hollywooda.

2B se odpravljata na mini zimsko turnejo. Med drugim bosta v začetku decembra prvič nastopila tudi v Avstriji, natančneje v Celovcu. Ostali datumi in lokacije so na 2bband.si Za drugo leto pa obljubljata koncert v prestolnici, z malo večjo zasedbo!

“Vredno Hollywooda” je več kot le pesem – to je osebna izpoved, ki jo je treba doživeti. Skozi pesem nas 2B spominjata, da se vsi dogodki v življenju zgodijo z razlogom, usoda pa poskrbi za scenarij in režijo.

V videospotu poleg 2B, nastopijo trije pari, ki preko svojih karakterjev in danega trenutka, predstavijo razmerje, v različnih momentih, kjer so vzponi in padci, zabavni in tudi tisti malo manj zabavni trenutki.
Gašper in Primož, sta tokrat v stranskih vlogah, kot pripovedovalca te resnične zgodbe in nas na koncu pripeljeta do kraja, ki ga najdemo v samem naslovu pesmi.

 To je:
1. Komad, z najdaljšim tekstom
2. Komad, z najbolj filmskim videom.
3. Video, z najštevilčnejšo in najbolj sexy igralsko zasedbo.
4. Komad, ki ima v sebi zgodbo – VREDNO HOLLYWOODA!
Zavrti si ga večkrat! 😉
(Gašper in Primož)