Dan D dobili svoj “plac” v Ljubljani!

Dan D (FOTO: Marko Alpner)

Z nastopom v nabito polnih ljubljanskih Križankah so Dan D vnovič dokazali, da sodijo v vrh slovenske glasbene scene. Za kompleksen štiridelni program, nadgrajen z domiselnimi projekcijami na velikem platnu, premično steno, posebnimi svetlobnimi učinki ter gostujočimi glasbeniki, so se pripravljali kar pet mesecev. Obiskovalci koncerta so trud prepoznali in skupino nagradili s čudovitim odzivom. Posnetek tega izjemnega dogodka si lahko ogledate naslednji mesec v programu TV SLO 2.

Konec oktobra pa se Dan D vračajo k formatu, ki jim je zadnja leta najbolj blizu. Intimne nastope v njihovem novomeškem placu za vaje si je do sedaj ogledalo skoraj 2.000 obiskovalcev. Pred odločitvijo, kako nadaljevati s tem ciklusom, bodo tokrat svojo osebno noto preizkusili še v prestolnici.

Domače vzdušje iz svojega placa bodo tokrat ustvarili v Klubu Cankarjevega doma. Prvi datum, 31. oktober, o katerem je bila najprej obveščena njihova najbolj zvesta publika, je že skoraj razprodan, zato so mu dodali še enega – petek, 1. novembra. Spet se bodo z obiskovalci gledali čisto od blizu, spet se bodo z njimi pogovarjali o vsem, kar jih zanima, spet so vsi dobrodošli. Samo šank bo tokrat malce bolje založen in razgled na grad in Rožnik je nekoliko lepši.

Vstopnice za koncerta so na voljo na običajnih prodajnih mestih ter na spletni strani in blagajni Cankarjevega doma.

Hkrati z napovedjo koncerta v Klubu Cankarjevega doma Dan D predstavljajo tudi Malo pekla, tretji single z albuma Knjiga pohval in pritožb (Milo za drago).

Dan D (FOTO: Marko Alpner)