Children Of Bodom so razkrili ime producenta

Vir: blabbermouth.net

Finski metalci Children Of Bodom se bodo te dni zaprli v studio in začeli s snemanjem novega, že desetega studijskega albuma, ki bo predvidoma izšel konec letošnjega leta.

 

Produkcijo zaupali staremu znancu

Kot tudi predhodni album ‘I Worship Chaos‘ bodo znova snemali v lastnem studiu Danger Johnny Studios v Helsinkih na finskem. Producent novega ploščka pa bo Mikko Karmila, ki je svoj pečat pustil že na albumih ‘I Worship Chaos‘ in ‘Halo Of Blood‘.

Kitarist Alexi Laiho je studio Danger Johnny opisal kot nekakšen sedež zasedbe Children Of Bodom, kjer je vse. Dejal je: ‘Imamo prostor za vaje, studio in skladišče, kjer lahko hranimo svoje avtomobile, imamo tudi veliko dnevno sobo in je precej kul. Osupljivo je, ker se ni treba boriti za studio in zapraviti ogromne vsote denarja za snemanje. Drugačen občutek je, ko album snemaš doma in zato sem se sem tudi preselil nekaj tednov prej, preden smo začeli snemati album. Manjkali sta nam še dve skladbi in menil sem, da bom tu naredil več, če bom tukaj ves čas. Ponavadi naredim veliko več, kadar sem tu.’