Apr
8
sob
FED HORSES in ČEDAHUČI 2v1 @ KluBar gastropub
Apr 8 @ 20:00 – 23:45
FED HORSES in ČEDAHUČI 2v1 @ KluBar gastropub | Kranj | Slovenija
DVE odlični svojevrstni skupini v ENEM večeru!
ČEDAHUČI
Slovenski folksterji, kot so jih poimenovali novinarji, ustvarjajo avtorsko glasbo z besedili v slovenščini. Izdali so tri albume. Prvega, krajšega – »Čedahuči EP«, drugega z naslovom »Severnica« in tretjega »Svetilnik«.
Glasbo in aranžmaje za svoje pesmi pišejo sami, avtor besedil je član skupine Blaž Učakar.
Povezava Čedahuči: http://cedahuci.com/
FED HORSES
Skupina Fed Horses je velika in pomembna osvežitev v slovenski popularni glasbi. Četudi se deklarira kot alternativni country, na čelu z odlično pevko Uršo Mihevc prispeva h krajinski in žanrski različnosti domače glasbene scene ter je sinonim za kakovostno popularno glasbo, ki z živimi predstavitvami vsakič znova dokazuje, da je prostor za drzno in drugačno tudi v ustvarjanju in sprejemanju glasbe, ki ni namenjena samo za ozek specializirani krog poslušalcev.
Povezava Fed Horses: http://www.fedhorses.com/
Prvih 50 »early bird« vstopnic le 10€ | do 150. je 12€ | od 151. naprej in na koncertu pa 15€.
Prodajno mesto: lokal KluBar.
Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/
Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico “STOJIŠČA” za koncert! Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/
Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!