Okt
7
pet
20 Years of Backstage & Multiball with special guests @ Orto Bar
Okt 7 @ 20:00 – 23:45
Drunk iN Public Punk Rock Show
20 let! BACKSTAGE in MULTIBALL ga žgejo že 20 fakin let + 2 koronski leti. V ta namen pripravljajo odbito koncertno punkrock rajanje v veliki dvorani Orto Bara. Na odru se jim bodo pridružili dolgoletni kolegi NOT LOOKING PRETTY, ki so se v ta namen spet združili za koncert ali dva haha. Jubilejni Drunk iN Public z Backstage, Multiball in Not Looking Pretty … Nabavte si karte v predprodaji, da slučajno ne ostanete brez, ker tole bo na glavo. Se ga vidmo v petek, 7. oktobra v Orto Baru!
Vstopnice so na voljo preko Mojekarte.si: https://www.mojekarte.si/…/20…/vstopnice-1145535.html
Let’s get Drunk iN Public with Backstage, Multiball & Not Looking Pretty 🍺🥳🤘
Okt
8
sob
Andrea Bocelli @ Arena Stožice
Okt 8 @ 20:00 – 23:45
Andrea Bocelli @ Arena Stožice | Ljubljana | Slovenija
PRELOŽENO: KONCERT ANDREA BOCELLIJA V ARENI STOŽICE
Zaradi aktualnih zdravstvenih razmer pandemije COVID-19, trenutnega omejevanja prireditev in omejenega števila obiskovalcev v zaprtih prostorih mora Star produkcija, ki sledi navodilom slovenskih pristojnih organov, z globokim obžalovanjem ponovno prestaviti koncert Andrea Bocellija, ki bi moral biti 20. novembra 2021 v Areni Stožice. Koncert bo 8. oktobra 2022.
Že kupljene vstopnice veljajo za oktobrski koncert. Star produkcija in Eventim SI pozivata kupce, da obdržite vstopnice za nadomestni termin in tako podprete prihodnost koncertnega, kulturnega ter športnega dogajanja v Sloveniji in tujini. Vsi imetniki vstopnic, ki se tega koncerta ne nameravate udeležiti, lahko vstopnice vrnete izključno od 10. 11. do 30. 11. 2021.
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci na naslov info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna mora biti črtna koda). Povračilo kupnine bo izvedeno na enak način, kot je bil izveden nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Tisti, ki ste vstopnice kupili na prodajnih mestih, jih prinesite na isto prodajno mesto. Vrnete lahko le originalne vstopnice. Povračilo kupnine je možno le na tistem prodajnem mestu, kjer ste dejansko opravili nakup. Izjema je prodajno mesto Petrol. Če ste vstopnice kupili pri njih, jih lahko vrnete na katerikoli Petrolov bencinski servis. Prodajno mesto nam bo poslalo vaš zahtevek za preklic vstopnic.
Suma (Swe) + Britof & Hoba @ KUD Channel Zero
Okt 8 @ 20:00 – 23:45
Suma (Swe) + Britof & Hoba @ KUD Channel Zero | Ljubljana | Slovenija
Stoner delights: SUMA, BRITOF, HOBA
V Ljubljano se vračajo SUMA, težkokategorniki švedske stoner doom šole. Suma zvočno kugo širijo že dobrih dvajset let in v teh dveh dekadah so svoj halucinogeni zvok izpilili do perfekcije. Oder bodo delili z najbolj mastnim riffom na sončni strani alp, z mojstri grobarskega rock’n rolla na steroidih, z mogočnimi BRITOF in z instrumentalno stoner apokalipso HOBA. Se ga vidimo 8. oktobra v Channelu Zero na Metelkovi. Pozor, ne pozabit na zaščito sluha, glasno bo, treslo se bo, grmelo bo 666 decibelov direktno v čelo!
Okt
9
ned
Evergrey, Fractal Universe, Virtual Symmetry @ Orto Bar
Okt 9 @ 20:00 – 23:45
Okt
14
pet
Jazz Club: Prismojeni profesorji bluesa @ Ljubljanski grad
Okt 14 @ 20:00 – 23:45
Jazz Club: Prismojeni profesorji bluesa @ Ljubljanski grad | Ljubljana | Slovenija
Prismojeni profesorji bluesa so mlada glasbena skupina, ki se je že pred izidom prvenca izstrelila v prvo ligo slovenske glasbene scene. Album Family so izdali marca 2016, sledila sta razprodana koncerta v Kinu Šiška in Križankah. Leta 2018 so posneli novo studijsko ploščo, v letu 2020 album skladb z izključno slovenskimi besedili, letos pa dvojni koncertni album Križanke.
Prismojeni profesorji bluesa (Wacky Blues Professors) vozijo blues rock v svojem prepoznavnem eklektičnem slogu, ki mu botrujejo različni vplivi. Julijan Erič izhaja iz tradicij bluesa in rocka 60. let, Miha Žinger Ribarić iz funka, rapa in metala, Zlatko Đogić iz soula ter rock and rolla; nov član je vsestranski klaviaturist Aleš Uhan. Sami večkrat rečejo, da je njihova glasba »trans«, nekakšna meditacija, ki se zgodi skozi pozorno poslušanje in improvizacijo. Ko med igranjem dosežejo dinamični vrh in imaš občutek, da ni več mogoče nikamor, znajo dvigniti energijo še višje …
Zasedba
Julijan Erič – kitara, glas
Aleš Uhan – klaviature
Miha Žinger Ribarič – bas
Zlatko Đogič – bobni, glas
Glasbena zvrst: rock/blues
Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.
Vstopnina: 9 EUR
Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).
Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.
Noctiferia with guests Armaroth and Siderean @ Orto Bar
Okt 14 @ 20:00 – 23:45
Noctiferia with guests Armaroth and Siderean @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija
Po dvajsetih letih organizacije Dirty Skunks koncertov, je skrajni čas, da se NOCTIFERIA predstavi tudi na dihurskem odru in za njih primernimi gosti, ki bodo prepričali tudi najzahtevnejše poslušalce te ekstremne godbe.
Inštitucija slovenske metal scene, NOCTIFERIA, po predolgem zatišju ponovno spet v Ljubljani. V živo, v prenovljeni Orto Hali na velikem odru Orto Bara.
Pridružili se jim bodo psihadelični death metal kirurgi Armaroth in astralni death metal virtuozi Siderean.
Vstopnice so na voljo preko Mojekarte.si: https://www.mojekarte.si/…/nocti…/vstopnice-1145141.html
in preko On Parole Productions:
SLO: https://www.on-parole.com/…/noctiferia-armaroth…
Okt
15
sob
Hi-Fi Ljubljana @ Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana
Okt 15 @ 9:19 – Okt 16 @ 23:45

Vabljeni na Hi-Fi Ljubljana, brezplačni dogodek, ki 15. in 16. oktobra svoja vrata zopet odpira za vse ljubitelje dobre glasbe🎵, odličnega zvoka🎶 ter kakovostnih vsebin🙌 s področja avdio tehnologije, zvočne reprodukcije, glasbene produkcije in zvokovne obdelave. Pričakujejo vas izjemno zanimivi govorci, avdiofilska glasbena delikatesa in skoraj 30 ponudnikov vrhunske avdio video opreme❗
Registracija za brezplačne vstopnice je odprta, svojo rezervirate na 👉https://hifi-ljubljana.org/

Trajanje dogodka:
▶️ Sobota, 15. okt, od 10:00 do 20:00
▶️ Nedelja, 16. okt, od 10:00 do 17:00

Lokacija:
📍 Radisson BLU Plaza, BTC Ljubljana
🏨 13. nadstropje, demonstracijske sobe
🏨 15. nadstropje, demonstracijski saloni

Spremno dogajanje:
💿 Prodaja plošč
🍷 Degustacija vin
🎸 Koncert dueta Bossa de Novo

Razpored predavanj in delavnic je v pripravi in bo znan v kratkem.
Vabljeni na Zvok z razgledom!

URBAN & 4 @ KluBar gastropub
Okt 15 @ 20:00 – 23:45
URBAN & 4 @ KluBar gastropub | Kranj | Slovenija
Po dolgem času v KluBar prihaja Damir Urban!
Damir Urban je hrvaški rock glasbenik, najbolj znan po svojem delu kot pevec/tekstopisec za Laufer in po svojem solo delu s skupino Urban & 4. Leta 1996 je izdal svoj prvi samostojni album z naslovom Otrovna kiša, ki je požel pohvale kritikov in komerciale. Album je prinesel uspešnice, kot je “Astronaut”, a vrhunec njegove kariere je šele sledil.
Damir Urban je večkratni dobitnik nagrade Porin, najuglednejše glasbene nagrade na Hrvaškem.
Člani skupine: Damir Urban – vokal, Luka Toman – kitara, Sandi Bratonja – bas, Marco Bradaschia – bobni, Saša Markovski – klaviature
Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne!
Prvih 50 »early bird« vstopnic le 12€ | od 51. do 150. je 15€ | od 151. naprej in na koncertu pa 17€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.
Prodajno mesto: lokal KluBar.
Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/
Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert! Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/
Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!
V kolikor se covid-19 razmere poslabšajo, bo potrebno upoštevati tudi vsa ostala navodila, predpisana s strani NIJZ oziroma vlade!
Viperstone: 10TH ANNIVERSARY SHOW @ Orto Bar
Okt 15 @ 20:00 – 23:45
Viperstone: 10TH ANNIVERSARY SHOW @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija

Viperstone že 10 let “božamo” vaša ušesa. zato lepo vabljeni v Orto bar, da skupaj nazdravimo in odžgemo! Za ogrevanje bodo poskrbeli novomeški Xskull8.
Nakup karte možen na portalu MojeKarte ter prek naročila v ZS.

Okt
20
čet
Jure Lesar @ Orto Bar
Okt 20 @ 20:30 – 23:45
Jure Lesar @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija
Jure Lesar, kantavtor, ki zadnja leta vztrajno pušča sledi pri poslušalcih, z glasbo živi že vrsto let. Za seboj ima dva albuma z ex skupino Eskobars.
Leta 2018 je izdal samostojni prvenec Zemljin sin. Na njem je svoj skladateljski in pesniški talent še nadgradil ter poskrbel za zvočno estetiko, pri čemer je svoj pečat pustil tudi producent Denis Horvat, pri snemanju pa so mu pomagali bobnar David Morgan, kitarist Zoran Čalić, basist Luka Mrdakovič in kitarist Jan Fanedl.
Leta 2021 je sledil drugi samostojni album Je kaj novega, z njim je nadaljeval ustvarjalno pot, ki jo je začrtal s prvim albumom. Tako Zemljin sin kot album Je kaj novega? Je pospremil še z izdajo na vinilni gramofonski plošči.
Jure Lesar je svojevrsten umetnik, ki z občutkom preplete neposreden kitarski zvok z besedili, ki se gibljejo v polju njegovega življenja.
Oba albuma in tudi nekaj novih pesmi s prihajajočega tretjega albuma bo Jure Lesar s spremljevalno skupino predstavil na koncertu v Orto baru.
Vstopnice v prodaji na Eventim.si in shop.dallas.si.
Okt
21
pet
PANKRTI 45.LET @ Hala Tivoli
Okt 21 @ 20:00 – 23:45
Pankrti bodo svojih 45. let proslavili v petek, 21. oktobra 2022 ob 20h v Ljubljanski Hali Tivoli!!
Začetek prodaje vstopnic EarlyBird v torek 3.maj‼
———————-
💥 Bodite del tega legendarnega koncerta tudi vi in praznujte skupaj z PANKRTI častitljivih 45. let.
Okt
22
sob
35. BALKAN OPEN JAM: Gypsy Night @ Lok4cija
Okt 22 @ 20:00 – 23:15
35. BALKAN OPEN JAM: Gypsy Night @ Lok4cija
Ogenj v nogah, pesem v srcu.
Pot brez končnega cilja, a na poti…
Balkan Open Jam.
V prvem delu večera nas bo segrevala temperamentna romska glasba.
V drugem delu se oder odpre za jam session.
Vabljeni vsi instrumentalistke-ti, pevke-ci, plesalke-ci in poslušalke-ci da se pridružite na odru in pod njim, vse do zore, v ritmih in melodijah balkanske ljudske glasbe.
Na odru:
Jelena Soro – vokal, oboa
Aleksander Kuzmić – kitara
Aljoša Struga – bas
Dejan Jovanov – perkusije
Balkan Jam Real Book
https://bit.ly/BalkanBook40
Vstopnina: 10e
*za glasbenike, ki se pridružijo na jamu 5e
G.B.H. + ODPISANI + CLOCKWORK PSYCHO @ Klub Gromka, AKC Metelkova mesto
Okt 22 @ 20:30 – 23:45
G.B.H. + ODPISANI + CLOCKWORK PSYCHO @ Klub Gromka, AKC Metelkova mesto | Ljubljana | Slovenija
Monsterbilly Records in R.A.F.A.L. crew ponosno predstavljata:
GBH, pionirje uličnega angleškega punka, lahko mirno označimo za punk legende. Nastali so leta 1978 in so eden najstarejših dejavnih punk bendov. Njihov prvi album ‘City Baby Attacked by Rats’ (1982) še danes velja za mejnik v razvoju hc punka zlasti t. i. generacije UK82. Uvrščamo jih ob bok punk velikanov kot so The Exploited, Discharge itd., vplivali pa niso samo na glasbeno punk sceno, temveč tudi na zgodnjo metal linijo (Bathory, Celtic frost itd.) in kasneje na britansko thrash metal sceno.
GBH so v Ljubljani prvič nastopili daljnega leta 1987 v študentski Menzi. Tokrat bomo ta veliki bend lahko izkusili v intimnem, klubskem ozračju male-velike Gromke. Po pričevanju obiskovalcev njihovih koncertov se GBH leta ne poznajo – njihovi nastopi so še vedno enako intenzivni in energični ter ustvarjajo divje ozračje punka osemdesetih. Čaka nas ura punk norije v kateri bodo GBH držali časovno bombo: 5-4-3-2-1: Go!!!
https://gbhuk.com/
https://www.facebook.com/GBH.official
https://www.discogs.com/artist/257143-GBH
ODPISANI so bend z dolgo kilometrino. Pomurski hardkoraši se po domači punk sceni gibljejo že od 1995. V 27. letih obstoja so poskrbeli za precejšnjo glasbeno zapuščino: EP ‘Odpisani’ (1995), sledila sta albuma ‘Preobrat’ (1997) in ‘Partisan Hard Core’ (2000). Po vrnitvi na koncertne odre leta 2014 izide album ‘Šah Mat’, sledita CD ‘Prva vrsta’ (2018) in ‘Raised Fist’, ki ga je produciral legendarni Tue Madsen. Z lanskoletnim albumom ‘Rebirth’ pa so postali varovanci založbe Monsterbilly Records. S prihodom novih članov je bend resnično ponovno oživel, čaka nas doza ‘straight-in-your-face’ hc panka.
https://odpisani.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/OdpisaniHC
CLOCKWORK PSYCHO, punkabilly petarda neumorno koncertira od svojega nastanka leta 2011. Leta 2016 postanejo varovanci angleške založbe Diablo Records in od takrat uspešno osvajajo tudi tuje odre. Vsa leta ostajajo zvesti osnovni ideji prvinskega in energičnega, srditega in napadalnega punkabillya, a hkrati z vsakim albumom rastejo, se izpopolnjujejo in se zvokovno in vsebinsko nadgrajujejo. Kitara, boben in kontrabas so recept za divjo vožnjo energičnega prepleta psychobillya, rockabillya, punka, zapuščine garažnega rock’n’rolla in na trenutke celo country-bluesovske navihanosti.
https://www.facebook.com/clockworkpsychoband
Vstopnice: 20€ v predprodaji in 25€ na dan koncerta.
Število kart je omejeno!
Okt
27
čet
ADI SMOLAR @ Orto Bar
Okt 27 @ 20:00 – 22:15
ADI SMOLAR @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija
“Se počasi daleč pride, se prav počasi spletejo vezi, dokler mi sonce ne zaide, iskal poti bom do ljudi!” Tako nam Adi Smolar v eni izmed mnogih svojih pesmi preprosto opiše pot, ki jo je prehodil od leta 1981, ko je imel svoj prvi samostojni koncert, do danes, ko velja za enega izmed najizvirnejših, najplodnejših in najpopularnejših kantavtorjev pri nas. Za svoje delo je prejel številne nagrade tako s strani poslušalcev kot strokovne javnosti, izdal je 14 samostojnih albumov, obenem pa je tudi avtor pesniške zbirke ter mnogih knjig za otroke. Hudomušen, kritičen, razmišljujoč in pronicljiv opazovalec življenja in medčloveških odnosov nam bo s pomočjo svojih pesmi, prežetih z obilo humorja in zdravega razuma kot vedno pripravil večer nabit s pozitivno energijo.
Vrata: 19.00
Koncert: 20.00
Vstopnina: 15€
Okt
28
pet
Elvis Jackson + Happy Ol’ McWeasel @ Kino Šiška
Okt 28 @ 20:00 – 23:45
Elvis Jackson + Happy Ol' McWeasel @ Kino Šiška | Ljubljana | Slovenija
Ajdovski punk rockerji veljajo za eno najuspešnejših domačih zasedb, ki si je svojo slavo prislužila na številnih koncertnih prizoriščih po vsej Evropi.
Svoj glasbeni izraz so razvijali z vplivi ska, punk, hard core, reggae in metal glasbe. Skupino so ustanovili konec 1997, njihova prva vaja se je zgodila le dva dni pred prvim živim nastopom. Od takrat so znani po svojih energičnih, nepozabnih nastopih, polnih pozitivne energije, ki se prenaša na občinstvo. Po dveh letih intenzivnega koncertiranja so 1999 izdali prvi album Move Your feet It’s one O’clock (Rock’n’Roll Rec.), v 2000 sledi Go Home and Practice (Rock’n’Roll Rec.) in Summer Edition (EJ Rec/ Multimedia) leta 2003. Summer edition je bil izdan v vseh evropskih državah in celo na Japonskem, medtem pa so se v večini teh držav tudi v živo predstavili na številnih festivalih in klubskih koncertih.
Njihov zelo uspešni četrti album Against The Gravity je bil posnet v sodelovanju s producentom Billijem Gouldom (ex-Faith No More) v novomeškem studiu RSL, zmiksan in zmasteriran pa v ZDA (Rich Veltrop, Studio Radio Star Studios, Weed near San Francisco, mastering: John Cuniberti). Album je bil izdan v Nemčiji pri manjši založbi Ant Street Rec in uspešno prodajan po celotni Evropi.
Aprila 2014 so izdali zelo pričakovani peti album Radio Unfriendly in ponovno navdušili staro in novo publiko, saj so s svojo glasbo spet zakorakali po robu in polni energije.
Po mnenju številnih kritikov so Elvis Jackson skupina, ki vas bo nemudoma navdušila s svojo direktnostjo, energijo, tehnično dovršenostjo in karizmo. To potrjujejo tudi številne nagrade in predvsem njihova zvesta publika.
Prekleto nepozaben, neskončen, neprekosljiv »šus«. In to že petnajst let. Ja, vse od tistega 17. marca 2007, ko je Happy Ol’ McWeasel postal tisti akrobatsko glasen in žejen mariborski folk punk rock band, ki znova in znova »spraši« epske koncerte.
Sicer pa… Med nami? Kot hec? Vizli. Ja, Vizli. Tako je na kratko, ljudsko, od-ust-do-ust od šanka do ulice in od koncerta do turneje znana skupina, ki je žejna in glasna že od leta 2007. Ima sedem članov. Vabljeni, da jih preštejete na običajno skromno nepozabnem koncertu. Čeprav ne garantirajo, da vam bo uspelo v prvem poskusu. Ker ni nihče pri miru. Nikoli. Ne oni na odru ne oni pod njim. In nihče ne skoči tolikokrat in višje. Na take zagnane viže. Ja, viže. Kakšne? Nažigaške in rahločutne. Včasih tudi hkrati. Bi akrobacije? Imajo. Bi pivo? Imajo. Bi koncerte, kakršni so vedno bili, torej prešvicano? Imajo. To je kombinacija keltskega folk punk rocka s pristnim mariborskim »šusom«.
Če bi se umetelno fantje iz Happy Ol’ McWeasel opisali sami, bi skromno povzeli, da prodoren vokal s ščepcem navihanih kitar, pestjo zajetnega basa, zrnom radoživih violin, zgneteno harmoniko, popečenim bendžom in hrustljavimi bobni zadovolji še največje in najtežje glasbene gurmane. Ampak ker se ne bodo, bodo na kratko rekli samo: jump na lamp. Kaj je to? A! V tem je pa trik! Pridi pa vidi!
Do sedaj sta pod okriljem glasbene trgovinske hiše The Tower Records in založbe Uncle Owen Records Utd izšla dva polnokrvna albuma. Prvenec No Offence (2012), ki je najprej zmuziciral mariborske šanke in klube ter zlagoma odžejal Slovenijo, in nadaljevanje Heard Ya Say! (2015), ki je visokoleteče ponesel skupino dokončno tudi na odre po Evropi. Happy Ol’ McWeasel so do sedaj bili dvakrat izbrani (Good Deeds, Away) in skupaj sedemkrat nominirani za Popevko tedna na Valu 202. Na St. Patrick’s Day še nikdar niso razočarali. Na druge datume pa še manj. Happy Ol’ McWeasel je tista garancija za izkušnjo, ki pusti vtis. Ali tatu. Ali oboje.
Uspehov pa ne nizajo le na odrih temveč tudi v svetu filma. Leta 2014 je hollywoodski studio Century Fox za CBS-ovo TV serijo »The Crazy Ones«, v kateri glavni vlogi igrata Robin Williams in Sarah Michelle Gellar, kot soundtrack uporabil njihovo priredbo tradicionalne irske pesmi Danny Boy. Mogoče še večji artistični fenomen pa so njihovi videospoti. Smešni? Ne. Za zjokat smešni.
Dec
4
ned
Nightwish, Beast In Black, Turmion Kätilöt @ Wiener Stadthalle
Dec 4 @ 18:00
Nightwish, Beast In Black, Turmion Kätilöt @ Wiener Stadthalle | Wien | Wien | Avstrija

Po seriji koronskih odpovedi se bodo finski metalci  Nightwish le ustavili Dunaju, kjer se bodo nastopili 4. decembra. Zasedba bo nastopila v prostorih Wiener Stadthalle, družbo pa jim bodo delali še Beast In Black in Turmion Kätilöt.

Podrobnosti o koncertu

 • Kraj in datum nastopa: Dunaj, 4.12.2022, Wiener Stadthalle (FB dogodek)
 • Čas nastopa: od 18:00 naprej
 • Vstopnice: od 60,49 EUR naprej (aranžma Koncerti.net lahko naročite TUKAJ)

O nastopajočih

Nightwish

Nightwish ne potrebujejo posebne predstavitve. Gre za skupino, ki je nastala leta 1996, vmes pa do dobra definirala žanr simfoničnega metala in spremljajočih podzvrsti. Skupina se trenutno mudi na promociji albuma Human. :II: Nature. (recenzija albuma), ki so ga izdali leta 2020. V vmesnem času so v svoje vrste sprejeli tudi novega basista, ki je nasledil Marka Hietalo. Gre za Jukko Koskinena iz zasedbe Wintersun. Zasedba je nedavno potrdila, da je začela s pripravo novega albuma, ki naj bi izšel leta 2024.

Običajni repertoar 

 • Uvod
 • Noise
 • Planet Hell
 • Tribal
 • Élan
 • Storytime
 • How’s the Heart?
 • 7 Days to the Wolves
 • Dark Chest of Wonders
 • I Want My Tears Back
 • Nemo
 • Sleeping Sun
 • Shoemaker
 • Last Ride of the Day
 • Ghost Love Score
 • The Greatest Show on Earth
 • All the Works of Nature Which Adorn the World: Ⅷ. Ad Astra

Beast In Black

Beast In Black je finsko-grško-madžarska power metal skupina, ki jo je leta 2015 v Helsinkih ustanovil kitarist in tekstopisec Anton Kabanen. Glasbeni vplivi skupine vključujejo Judas Priest, Manowar, W.A.S.P., Accept in Black Sabbath. Skupina je do danes izdala tri studijske albume, zadnji Dark Connection (recenzija plošče) je izšel lani.

Običajni repertoar

 • Blade Runner
 • From Hell With Love
 • Beast in Black
 • Highway to Mars
 • Born Again
 • Cry Out for a Hero
 • Bella Donna
 • Unlimited Sin
 • Ghost in the Rain
 • Moonlight Rendezvous
 • The Fifth Angel
 • Sweet True Lies
 • Hardcore
 • No Surrender
 • Die by the Blade
 • One Night in Tokyo
 • Blind and Frozen
 • End of the World

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt so finska industrial metal skupina, ki sta jo leta 2003 ustanovila MC Raaka Pee in DJ Vastapallo. Skupina je bila sprav aktivna do leta 2012, leta 2013 pa se je nato znova vrnila med žive.  Za naslednje leto imajo planiran nov album Omen X, ki bo nasledil leta 2020 izdani Global Warning.

Običajni repertoar

 • Naitu
 • Kyntövuohi
 • Jalopiina
 • Verta ja lihaa
 • Hengitä
 • Teurastaja
 • Pyhä maa
 • Viha ja rakkaus
 • U.S.C.H!
 • Dance Panique
 • Sano kun riittää
 • Sikiö
 • Syntisten laulu