Dec
20
čet
Hamo & Tribute 2 Love // Kurzschluss @ Gospodarsko razstavišče
Dec 20 @ 20:00 – 23:45
Hamo & Tribute 2 Love // Kurzschluss @ Gospodarsko razstavišče | Ljubljana | Slovenija

❤️Večer za lubezen: Hamo & Tribute 2 Love z gosti❤️

20. december posvečamo večnim romantikom, zlomljenim srcem in iskrenim zalublencem, ki se jih dotaknejo bluzovske, soulovske in rockerske melodije. Hamo & Tribute 2 Love že zadnjih 12 let navdušujejo z iskrenim igranjem na čustva, kitare, bobne in tipke tako na albumih, kot na koncertih v živo. Da o prepoznavnem in priljubljenem vokalu sploh ne govorimo. Hamotove čutne pripovedi, ki jih občinstvu podaja z žametnim glasom, so našle stik z aktualno slovensko publiko in njenim vsakdanom, koncerti glasbene zasedbe pa veljajo za senzualno, audio-vizualno doživetje.

Skupino tvorijo Matevž Hamo Šalehar (pevec, kitarist in spiritus agens skupine), Martin Janežič Buco (bobni, tolkala), Denis Horvat Duki (klaviature), Peter Dekleva (kitara) in Uroš Škerl Kramberger Hipi (bas kitara). Od leta 2006, ko je bila skupina ustanovljena, so tako v vinilnih kot digitalnih različicah izdali tri albume. Ploščo 3P leta 2017, Pol/Pol S leta 2015, prvo naslovljeno “2″ pa aprila 2013. Poleg uspešnic, kot so Vreme za lubezen, Telo, Zabluzu, Gospa Magister, Greva še mal dlje, Dejva bit čist bliz, Rožice, Vija Vaja Ven in pa zadnjega hita, ki je nastal v sodelovanju s Primorcem Rudijem Bučarjem, Dolgo nisva pila, pa fantje za večer poln lubezni pripravljajo nepričakovano. Zasedba Hamo & Tribute 2 Love ne sodeluje pogosto z gosti, za Kurzschluss pa bodo naredili izjemo.

Dec
21
pet
Drunk In Public : Pink Panker (Slo), Billy Clubs @ Orto bar
Dec 21 @ 20:00 – 23:45
Drunk In Public : Pink Panker (Slo), Billy Clubs @ Orto bar | Ljubljana | Slovenija

Decembrska Drunk iN Public veselica skupaj s Pink Panker, Billy Clubs, The Closhers … Po koncertu nadaljujemo v hali kadilnice w/ 80s Crew … More info coming soon

PINK PANKER

BILLY CLUBS

THE CLOSHERS

Eightbomb @ Nostalgija Vintage Cafe
Dec 21 @ 20:00 – 23:30
Eightbomb @ Nostalgija Vintage Cafe | Ljubljana | Slovenija

Cruisers Slovenia v sodelovanju z vintage barom Nostalgija pripravljajo decemberski predbožični žur s prvaki Slovenske rockabilly scene EIGHTBOMB, ki so letos januarja proslavili deset letnico delovanja in izdajo 5. albuma v nabito polnem Orto baru. Eightbomb zase pravijo, da so mešanica viskija, piva in ruma združenih v Bombabilly. Bolj po predalčkano jih lahko opišemo, kot mešanica Rockabillyja in Psychobillyja ampak na koncu je edino pomebno, da v živo ustvarijo pristen in glasen rock’n’roll žur.

Gušti @ Zip baza
Dec 21 @ 20:00 – 23:45
Gušti @ Zip baza | Domžale | Slovenija

Miha Guštin – GUŠTI se bo tokrat s svojim live bandom predstavil v Zip bazi Trzin. Tla se bodo tresla v ritmu dobro poznanih hitov iz časa Big Foot Mame, Guštija in Polone ter ob najbolj svežih hitih iz Guštijeve samostojne glasbene kariere.
Se vidimo v petek, 21. 12., v Zip bazi Trzin!
Vstop je prost!

20:00 – vrata
21:00 – Gušti live

Petkov Supermega 80s Žur @ Orto Bar
Dec 21 @ 20:00 – 23:45
Petkov Supermega 80s Žur @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija

Oktobra se v Orto baru prične 80s manija. Dolgo pogrešani 80s žuri se vračajo v kadilnico Orto bara vsak 2. in 4. četrtek v mesecu. Poleg četrtkovih žurov, lahko enkrat mesečno pričakujete tudi petkov 80s supermega žur.

Prednovoletni disco-funky koncert Xequtifz @ Mladinski center Brežice
Dec 21 @ 20:00 – 23:45
Prednovoletni disco-funky koncert Xequtifz @ Mladinski center Brežice | Brežice | Slovenija

XEQUTIFZ preigravajo najboljše disco in plesne hite zadnjih desetletij, ki so prevetreni tako, da dosežejo moderen in “housy- nu disco” zvok. Njihov repertoar aranžmajev sestavljajo pesmi, ki sta jih napisala Bernard Edvards in Nile Rodgers za Chic, Sister Sledge in Diano Ross ter hiti ostalih disko kraljev 70-ih in 80-ih let, kot so Kool and the Gang, Earth Wind and Fire ter Donna Summer. Zasedba XEQUTIFZ je bila ustanovljena leta 2006 s strani Andreja in Matjaža Fajfar-ja in je sestavljena iz široke palete glasbenikov. Po koncertu bo za vas vrtel glasbo naš DJ Dule! Vabljeni na najbolj divji prednovoletni žur v Posavju!

Prodaja vstopnic: klub MC Brežice.
Redna cena: 5 €
Na dan dogodka: 7€

Dec
22
sob
Partibrejkers @ Orto bar
Dec 22 @ 20:00 – 23:45
Partibrejkers @ Orto bar | Ljubljana | Slovenija

24. Orto Obletnica !

Letošnjo obletnico bomo praznovali z legendarnimi Partibrejkersi! Čakajo vas simpatične hostese z welcom drinkom, izvrsten koncert in po koncertu Sobotni Orto Hits. V starem baru pa vas bosta zabavala Šujo in Gorjanc z d.j. programom, vstop na njun program je prost!

Koncert Partibrejkers 20 € v predprodaji, 25 € na dan koncerta! Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z nakupom!

PARTIBREJKERS

Skupino Partibrejkers so leta 1982 ustanovili pevec Zoran Kostić – Cane (ex Urbana gerila, Radnička kontrola), bobnar Goran Bulatović – Manza (ex Republika), kitarist Nebojša Antonijević – Anton in kitarist Ljubiša Kostandinović (ex Republika, BG 5, Butik in Šine, gostoval je tudi pri snemanju plošč drugih skupin pod vzdevkom Riki Rif).

Prvi nastop so imeli 4.10.1982 v Dadovu kot predskupina skupine The Fifthies. V naslednjem letu so igrali zelo intenzivno, ob neki priložnosti so imeli v treh dnevih celo pet koncertov.

Na plošči Ventilator 202 je bila objavljena pesem Radio utopija, na radijskih postajah pa so pogosto predvajali pesmi Hiljadu godina in Večeras.

Prvo ploščo so posneli v beograjskem studiu O, produkcijo pa so prepustili Koji (Disciplina Kičme).

Čeprav je bil njihov prvi album uspešen in dobro prodajan, so jim v Jugotonu po poslušanju demo posnetkov za drugi album zaprli vrata z izgovorom, da njihova glasba ni dovolj udarna. Leta 1985 je skupino zapustil Manza, pridružil pa se jim je Nenad Krasavac – Kele (ex Disciplina kičme).

Po krajšem premoru so se ponovno zbrali leta 1986, v rahlo spremenjeni postavi – bobnar Vlada Funtek (ex Plaćenici), basist Dime Todorov – Mune (ex Radost Europe), iz skupine pa je odšel Ljubiša. Nov album so posneli v studiu Milana Ćirića, a je projekt zaradi nezanimanja za kar nekaj mesecev obstal na mrtvi točki.V naslednjem letu je skupino zapustil bobnar Vlada, začasno ga je nadomestil Marko Milivojević, kasneje pa Igor Borojevič (ex Potop, Banana).

Marca 1988 so izdali novi album, na katerem je bilo nekaj njihovih že legendarnih pesmi, kot so Put, Ja se ne vračam, Prsten, Mesečeva kći, Pet ispod nule, Nema cure. V istem letu je MTV posnela oddajo o skupini.

Februarja 1989 so s pomočjo Srđana Gojkovića (Električni orgazam) posneli nove demo posnetke. Njihova tretja plošča je izšla novembra istega leta, na njej pa so bili hiti Kreni prema meni, Zemljotres, Hipnotisana gomila in Ono što pokušavam.

Leta 1990 so imeli prvo veliko turnejo. Nastopali so kot predskupina skupine Motorhead, ki je imela turnejo na območju bivše Jugoslavije. V tem letu je skupino zapustil Igor Borojević, nadomestil pa ga je Borko Petrović (ex Baby Kate). V tej postavi so leta 1991 izdali “live” posnetke s koncertov v Zrenjaninu inVršcu.

Februarja 1992 so bili na njihovem koncertu tudi Emir Kusturica (ex Zabranjeno pušenje), Johnny Deep (ex Rock City Angels, The Kids) in Jim Jarmusch (ex Del Byzantinees). V tem času sta se v skupino vrnila Igor in Ljubiša, junija pa jo je zapustil Mune, tako da je vlogo basista prevzel Saša Vlajsović (NBG). Istega leta so izdali ploščo z naslovom Zabava još traje.

Zaradi vojne v BiH so se člani Ekaterine Velike, Električnega orgazma in Partibrejkersov združili in ustanovili skupino Rimtutituku, v okviru katere so posneli cinično protivojno pesem Slušaj vamo. Singel so promovirali 8. marca 1992 z igranjem na tovornjaku, ki je krožil po beograjskih ulicah, junija pa so igrali na Dunaju v okviru protivojnega in protirasističnega festivala.

Novembra 1992 leta so bili med prvimi skupinami, ki so nastopile v Sloveniji. Tako občinstvo kot mediji so jih odlično sprejeli.

Leta 1993 so koncertirali v Solunu, Pragi, Berlinu in v Makedoniji. Naslednje leto so s pomočjo številnih glasbenikov posneli album Kiselo i slatko, na katerem so pesmi Molitva, Ljudi nisu isti, Hoču da znam in druge. Po izdaji tega albuma so si člani skupine privoščili daljši premor.

Cane in Anton sta leta 1996 skupino obnovila z mlajšo ekipo iz Zrenjanina: pridružili so se jima basist Gojko Ševar (ex Gluve kućke), kitarist Srđan Graovac (ex Gluve kućke) in bobnar Darko Kurjak (ex Oružjem protiv otmičara). Objavili so kompilacijski album Najbolje od najgoreg, na katerem sta bili dve novi pesmi: Ludo i brzo ter Rođen loš. Na razprodanem koncertu na Tašmajdanu v Novem Sadu se je zbralo kar 5.000 ljudi. Istočasno je izšla videokaseta Poslednji dani slobode, posneta na koncertu leta 1991. Koncertirali so tudi v Frankfurtu, kjer so doživeli odličen odziv publike.

Leta 1997 so nastopili na beograjskem trgu Republike pred veliko množico ljudi.

V Kojini produkciji je nastala nova plošča Ledeno doba. Promovirali so jo z velikim brezplačnim koncertom pod Kalemegdanom, ki so ga poimenovali Ne padaj pobedniče. S tem nastopom so obeležili 15. rojstni dan skupine.

V začetku leta 1998 je skupino zapustil kitarist Graovac, pridružil pa se jim je basist Miodrag Karajanković (ex Jugosloveni). Po šestletnem premoru so nastopili na razprodanem koncertu v Sarajevu, dve leti kasneje pa na Hrvaškem.

Leta 1999 so izdali album San i java, leta 2002 pa je izšel album Gramzivost i pohlepa, ki so ga zaradi odličnega odziva občinstva promovirali kar dve leti.

Nastopili so po vsej nekdanji Jugoslaviji, prav tako so koncertirali v Ameriki in Kanadi (Hamilton, Toronto, Vancouver, Chicago, Los Angeles, New York). Eden od viškov njihove kariere je bil zagotovo nastop s Chuckom Berryjem v Zagrebu.

Skupina trenutno v studiu zaključuje snemanje novega albuma, prav tako pa nastaja tudi film o pripravi albuma.

Sobotni Orto Hits @ Orto bar
Dec 22 @ 20:00 – 23:45
Sobotni Orto Hits @ Orto bar | Ljubljana | Slovenija

Sobotni večeri dobre godbe v Ortu. Devet različnih DJ-jev, devet različnih okusov, železna nit , rock v žilo, seveda z odkloni v pop, disco, metal…., kakor bo vam in DJ-ju sedlo!
DJ-ji: Skabina, Nešo, Fogy, Sunneh,Captain Oilpower , Magic, Martin13, Jerry, Rope so pripravljeni na hudo žurko, ste pripravljeni tudi vi? Vabljeni, vstop prost!

Dec
23
ned
Prismojeni profesorji bluesa @ Gabrijel
Dec 23 @ 20:00 – 23:45
Prismojeni profesorji bluesa @  Gabrijel | Grosuplje | Slovenija

23. obletnica bara Pr’ Gabrijelu

Prismojeni profesorji bluesa (SLO)
novi stari rock

Miha Erič (ustna harmonika, lap-steel kitara, glas)
Julijan Erič (el. kitara, glas)
Zlatko Djogić (bobni, glas)
Miha Ribarić (el. bas, glas)

+

DJ Miss Rockin’ Bones (SLO)
od rocka do rolla in nazaj

Letošnjo obletnico Gabrijela bo ozaljšala zasedba Prismojeni profesorji bluesa, katere zgodba o uspehu se sliši kot scenarij kakega holivudskega filma – od neumornega igranja na vseh mogočih “placih”, od klubov prek rojstnodnevnih zabav in pouličnih prizorišč do razprodanih Križank in nastopa v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma! Zato ne čudi, da je bend svojo inačico žgočega starega rocka in bluesa po velikanskem uspehu doma ponesel tudi onkraj luže, v ZDA, kjer so igrali na večmesečni turneji. Bend je leta 2016, po nekaj letih intenzivnega koncertiranja, objavil prvenec Family v produkciji Boruta Činča, ki je na nekaterih komadih odigral Hammond orgle. Po štiriurnem promocijskem koncertu v Kinu Šiška je bend pripravil še “poslovilni” koncert v Križankah pred odhodom v ZDA. Na oder so povabili številne goste, posnetke s koncerta pa objavili na dvojnem albumu Križanke Live. Ob desetletnici uradnega začetka skupine so letos izdali album Wacky Blues Professors. Z mešanico stare dobre in nove dobre muzike pa bo postregla tudi Miss Rockin’ Bones, ki bo vrtela glasbo po koncertu. Ritmi, s katerimi vas bo nedvomno razgrela, se sukajo vse od korenin bluesa, soula in rock’n’rolla, pa vse tja do rockabillyja, garažnega rocka, punka in vsega, kar pritiče vmes. You’ve got a lot of shaking going on!

Dec
25
tor
Božični rock žur | Riblja Čorba/Ana Pupedan/Zmelkoow/Don Mentony @ Postojna
Dec 25 @ 20:00 – 23:45
Božični rock žur | Riblja Čorba/Ana Pupedan/Zmelkoow/Don Mentony @ Postojna | Postojna | Postojna | Slovenija

Na velikem božičnem spektaklu bodo nastopile legendarne rock skupine:

► Riblja Čorba
► Ana Pupedan
► Zmelkoow
► Don Mentony Band

Koncert se bo odvijal pod velikim ogrevanim šotorom na parkirišču stavbe PTC Primorka. Začetek ob 19. uri.

🎫 Vstopnice kmalu v predprodaji!

Na prireditev je dovoljen vstop starejšim od 16 let. Mlajši od 16 let se lahko prireditve udeležijo v spremstvu staršev oz. zakonitih skrbnikov.

Ne zamudi najboljšega božičnega koncerta! 😉

Demolition Group @ Mladinski center Brežice
Dec 25 @ 20:00 – 23:45
Demolition Group @ Mladinski center Brežice | Brežice | Slovenija

V MC Brežice prihajajo brezkompromisni Demolition Group, ki še vedno delujejo na robu alterja in undergrounda. So jasni in glasni, z občutljivim in kritičnim odnosom do aktualnega dogajanja in čedalje večje atomizacije družbe. Kljub mnogim dilemam in spremembam so Demolition Group ohranili ustvarjalni naboj in 9. maja s promocijskim koncertom v Kinu Šiška pospremili na koncertne odre svoj zadnji album Pojdiva tja.

Novi album so Demolition Group posneli v prenovljeni zasedbi in sicer Aleš Suša na saksofonu, Petar Stojanović na kitari, brata Tomi in Ivan Gregel na basu in bobnih, pevec Goran Šalamon in Matjaž Pegam, ki skrbi za zvok in produkcijo.

Na zadnjem letošnjem koncertu bodo Demolition Group predstavili svojo novo ploščo domači publiki.

25.12.2018 v MC Brežice obljubljajo veliko dozo polnokrvnega rokenrola in nekaj na novo obujenih starih komadov.

Vsem obiskovalcem koncerta pa ob nakupu vstopnice poklanjajo najnovejši CD – Pojdiva tja.

Prodaja vstopnic: klub MC Brežice.
Redna cena: 8 €
Na dan dogodka: 10 €

Dec
27
čet
Osemdeseta @ Orto Bar
Dec 27 @ 20:00 – 23:45
Osemdeseta @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija

V Orto se vračajo Osemdeseta, vsak drugi in četrti četrtek v mesecu. Vstop prost

Dec
28
pet
Abba Mia – Festival Loka v snegu @ TRG POD GRADOM
Dec 28 @ 20:00 – 23:45
Abba Mia - Festival Loka v snegu @ TRG POD GRADOM | Škofja Loka | Slovenija

ABBA MIA (Abba tribute)

ABBA MIA je prva slovenska glasbena skupina z Abba programom. Z odličnim nastopom, bleščečo kostumografijo ter profesionalnim ozvočenjem in razsvetljavo vas bo skupina vrnila v čas disko krogel, svetlečih oblačil in predvsem zlatega obdobja odlične disko glasbe.

Bitch Boys @ Nostalgija Vintage Cafe
Dec 28 @ 20:00 – 23:45
Bitch Boys @  Nostalgija Vintage Cafe | Ljubljana | Slovenija

Bitch Boys so ikona slovenskega surf rocka, delujejo že skoraj 19. let in so domači rockerji, ki so se odzvali na surfrevival, ki ga je sprožil soundtrack Tarantinovega ” Pulp Fiction” (Šund) sredi devetdesetih.

V tem času so pionirji slovenskega surfa izdali štiri albume, posneli dva videospota, se s svojimi skladbami uvrstili na nešteto kompilacij, ki so bile izdane tako doma kot v tujini. Slednja je BitchBoys še posebej lepo sprejela. Pipeline Magazine je njihov prvi album “… In Heat” proglasil za najboljši sodobni surf rock album. Posledično so naslednja dva “Behind the Hound Dog Walls” in “Ride the First Wave” izdali pri ameriški založbi Golly Gee Records. Albuma sta bila pospremljena z vrhunskimi recenzijami.

Skupina se je publiki uspešno predstavila s koncerti doma in v tujini, ki so sledili v Ameriki in Evropi, kjer so se predstavili na vseh evropskih instro-surf festivalih. BitchBoys so se udejstvovali tudi v filmih in na odrskih deskah. Sodelovali so pri snemanju in soustvarjanju dokumentarca “SoundoftheSurf”, napisali glasbo za soundtrack dokumentarca o zgodovini slovenskega stripa “Ko Črte Govorijo”, priredili glasbo za muzikal Briljantina in za TV in odrsko različico Kekca, njihovo glasbo pa je v svojem filmu “Izhod” uporabil režiser Dejan Babosek.

Z režiserjem Babosekom so posneli tudi njihov tretji spot;

Band trenutno snema svoj 5. In 6. Album ki izideta v letih 2019 in 2020.

KoD Extra : Space Unicorn On Fire (Slo) @ Orto bar
Dec 28 @ 20:00 – 23:45
KoD Extra : Space Unicorn On Fire (Slo) @ Orto bar | Ljubljana | Slovenija

Kadilnica of Death Extra: Prednovoletni žur w/ SPACE UNICORN ON FIRE

Petek, 28. 12. 2018, Orto Bar, Ljubljana

 

Pridruži se Kadilnici of Death na Facebooku:

 

Leto je naokoli in spet se obeta najbolj vroča prednovoletna žurka daleč naokoli!

Za to bodo tudi tokrat poskrbeli stari znanci Kadilnice of Death, medzvezdni jebači SPACE UNICORN ON FIRE, ki bodo Orto Bar preželi s svojimi kozmičnoseksualnimi ritmi, penetrirajočimi riffi in hlačke trgajočim vokalom.

To bo eden od njihovih izjemno redkih koncertov, zato si 28. december zacahnajte z rdečo v koledar in izkusite moč Samorogov tudi v živo!

 

Cena vstopnice za koncert v zgornjem nadstropju lokala znaša standardnih 6 € oziroma brezplačno s KoD člansko izkaznico.

 

Začetek koncerta v klubu ob 22h!

Cena vstopnice za koncert: 6 €

Za obiskovalce s KoD člansko izkaznico je vstopnica brezplačna!

Metal večer v Kadilnici of Death od 21h do 5h!

Vstopnine na metal večer ni!

FB dogodek:

 

SPACE UNICORN ON FIRE

Space Unicorn On Fire je metal band iz Slovenije. Njihova igriva zmes old-school heavy metala in geekovskega progressive-a poslušalcu kakor šibica zraven soda kerozina nariše nasmeh do zvezd. Medtem ko kdo drug poje o Satanu, pijači in babah, vesoljski samorogi pojejo o babah, vesolju in preganjanju po supernovah, meglicah in pulsarjih, pozornejši poslušalec pa bo odkril tudi kakšno globljo življensko modrost. Pridite na špil in jih doživite!

Rok ‘Tavta’ Tavčar – vokal

Matej Osredkar – kitara

Matjaž Ličar – klaviature

Grega Stamenovič – bas

Gorazd Ledinek – bobni

Video:

 

Kadilnica of Death:

Dirty Skunks predstavljamo vsakoletno serijo metal večerov, ki se pod imenom Kadilnica of Death odvijajo vsak 1., 3. in 5. četrtek v mesecu, od 21h dalje, v Orto Baru. Pričakujete lahko veliko raznolike metal glasbe z različnimi DJ-i in tematskimi večeri, seveda pa sprejemamo tudi glasbene želje. Zagotovo vas bodo razveselile tudi akcijske cene pijač in biljarda, nekajkrat mesečno pa bomo v okviru metal večera priredili tudi koncert domačega metal benda s simbolično vstopnino. Kadilnica of Death se ob vstopu skozi vhodna vrata Orto Bara nahaja naravnost pred vami.

Dec
29
sob
Decembrrr: Help! A Beatles Tribute @ ČINČIN
Dec 29 @ 20:00 – 23:45
Decembrrr: Help! A Beatles Tribute @ ČINČIN | Ljubljana | Slovenija

Beatli ali Stonesi? To v resnici ni nikakršno vprašanje, vam pa veseli Decembrrr v Tobačni v tednu dni prinaša koncertni poklon obeme legendama.

Help! A Beatles Tribute med posnemovalci liverpoolskih kuštravcev slovi kot eden najboljših bendov. Z avtentično kostumografijo, inštrumenti, pozornostjo za detajle in energičnim nastopom vedno znova pričarajo vzdušje zlatih časov ikoničnih Beatlov. Redno igrajo po Evropi, povabljeni so bili tudi že na International Beatleweek v Liverpool.

Zaigrali in odpeli bodo največje hite Beatlov, od zgodnjih klasik, do pesmi iz kasnejše ustvarjalne dobe: I Want to hold your hand, She loves you, Yesterday, Can’t buy me love, Here comes the sun, Hey Jude in mnoge druge. Pričakujte spektakel, ki vas bo popeljal nazaj skozi čas v zlata šestdeseta!

Mi2 – Festival Loka v snegu @ TRG POD GRADOM
Dec 29 @ 20:00 – 23:45
Mi2 - Festival Loka v snegu @ TRG POD GRADOM | Škofja Loka | Slovenija

KONCERT MI2 + predskupina Vinči&plačanci

Skupina MI2 iz Rogatca na Štajerskem, so se svojo neposredno iskrenostjo, humorjem, razgledanostjo, igrivostjo, razumevanjem slovenskega človeka, vtisnili v srca premnogim generacijam v naši državi. Sedmi studijski album Čista jeba je bil leta 2014 najbolje prodajani album v Sloveniji in je požel odlične kritike na vseh področjih. Ime Mi2 se prvič pojavi leta 1995, na slovensko glasbeno sceno pa se je zasedba prebila leto pozneje s skladbo Črtica in potem s Teto Estero le še potrdila svojo prisotnost. V letih 1998 in 1999 se skupini pridružijo vsi člani današnje zasedbe in skupaj posnamejo Album leta, ki prinese vrsto uspešnic: Pojdi z menoj v toplice, Pa si šla, Oda gudeki, Ljubezen pod topoli, Najrajši sn pa s teboj pil, s katerimi bend postane stalni gost open air festivalov, študentskih žurov in rockovskega dela ljudskih veselic.

SCTP -Alice In Chains, Foo Fighters ,Soundgarden @ Orto Bar
Dec 29 @ 20:00 – 23:45
SCTP -Alice In Chains, Foo Fighters ,Soundgarden @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija

Stardog Champion Tribute Party 2018
Sobota, 29. 12., 21h

 

Kung Foo Fightres, HR
Supergarden, SI
Temple of the Gods, SI

Sobotni Orto Hits @ Orto Bar
Dec 29 @ 20:00 – 23:45
Sobotni Orto Hits @ Orto Bar | Ljubljana | Slovenija

Sobotni večeri dobre godbe v Ortu. Devet različnih DJ-jev, devet različnih okusov, železna nit , rock v žilo, seveda z odkloni v pop, disco, metal…., kakor bo vam in DJ-ju sedlo!
DJ-ji: Skabina, Nešo, Fogy, Sunneh,Captain Oilpower , Magic, Martin13, Jerry, Rope so pripravljeni na hudo žurko, ste pripravljeni tudi vi? Vabljeni, vstop prost!