Bryan Adams je izdal nova singla

Bryan Adams stopnjuje napetost pred izidom novega albuma (Foto: Aleš Žnidaršič).

Bryan Adams je zagotovo eden tistih glasbenikov, ki kljub dejstvu, da je njihova glasbena kariera že davno dosegla vrhunec, z njim pa tudi njihova relevanca, še vedno ostajajo zvesti stvari, ki jih je sprva naredila slavne. Glasbi, kakopak.

Čeprav se je slednja z leti nekoliko umaknila še eni Bryanovi ljubezni, fotografiji (Kanadčan je med drugim slikal tudi britansko kraljico Elizabeto II. in zadnjega predsednika Sovjetske zveze Mihaila Gorbačova ter našo olimpijko Tino Maze), je le-ta ni nikoli zatajil.

Kot smo že poročali, bo večni mladenič letos praznoval svoj 60. rojstni dan, ki ga bo spremljal izid novega albuma, naslovljenega Shine A Light, ki bo izšel 1. marca 2019. Da bi bil čakanje nekoliko lažje, je Kanadčan pred kratkim na trg poslal prvi singel Shine A Light’.

Pred nekaj dnevi sta luč sveta ogledala še dva singla. In sicer, priredba irske tradicionalne skladbe ‘Whiskey In The Jar’, ki sta jo med drugim zaigrali tudi zasedbi Metallica in Thin Lizzy ter ‘That’s How Strong Our Love Is’, kjer se Bryanu za mikrofonom pridružila tudi Jennifer Lopez.

Kolektiv vašega najljubšega glasbenega vestnika si je Bryana v zadnjih dveh letih ogledal dvakrat. Prvič v sklopu Get Up Tour turneje, ko je slednji nastopil v Zagrebu. Drugič pa v Ljubljani, kamor je Adams prišel v sklopu serije koncertov, imenovane The Ultimate Tour.