Uporabniško ime:    Geslo:       Prijava |  Pozabljeno geslo?
Rocker.si
Rocker.si
Napovednik
Rocker.si
Napovednik
Rocker.si
Anketa


V katero državo najpogosteje hodite na koncerte?Drugo

Slovenijo

Italijo

Avstrijo

Nemčijo

Anglijo

HrvaškoObjavil Špela Macuh
Glasov: 408
Prejšnje ankete

ROCKER.SI - PORTAL ZA ROCKERJE IN METALCE
http://www.rocker.si

2x1 vstopnica za koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love v Cvetličarni
V sodelovanju z glasbeno agencijo GIG vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love, ki bo v četrtek, 16. novembra 2017 v Cvetličarni v Ljubljani!
2x1 vstopnica za koncert skupine JINX v Cvetličarni! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z glasbeno agencijo GIG vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine JINX, ki bo v soboto, 14. oktobra 2017 v Cvetličarni v Ljubljani!
2x1 vstopnica za koncert I remember Elvis v Križankah! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z glasbeno agencijo GIG vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert I remember Elvis, ki bo v torek, 29. avjgusta 2017 v ljubljanskih Križankah!
2x1 vstopnica za koncert skupine Psihomodo Pop v Cvetličarni! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z glasbeno agencijo GIG vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine Psihomodo Pop, ki bo v soboto, 23. septembra 2017 v ljubljanski Cvetličarni!
1x vstopnica za koncert Pisana Loka - ZAKLJUČENA
Si že kdaj v enem večeru slišal skupine, kot so Monsun, Hamo & Tribute 2 Love in S.A.R.S.? Rocker.si ti ponuja možnost le-tega ogleda brezplačno.
2x1 vstopnica za Ostigino Metalurgijo: death metal fest - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem dogodka Ostrigina Metalurgija: death metal fest vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za omenjeni dogodek, ki bo v petek, 16. junija 2017 v Škofje Loki Pri Rdeči Ostrigi.
1x vstopnica za koncert skupine Big Foot Mama v Loškem Pubu! - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Loškim Pubom vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 1 vstopnico za koncert skupine Big Foot Mama, ki bo v petek, 21. aprila 2017 v Loškem Pubu! Izžrebanec bo poleg vstopnice prejel še majico s podpisi vseh članov skupine Big Foot Mama!
2x1 vstopnica za koncert skupine NOCTIFERIA v SNG Drama, LJ! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z glasbeno založbo Nika Records d.o.o. vam spletni portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnica za koncert skupine Noctiferia, ki bo v nedeljo, 26. marca 2017 ob 20. uri v SNG Drama v Ljubljani.
2x1 vstopnica za koncert skupine Prljavo kazalište v Areni Stožice - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z glasbeno agencijo GIG vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine Prljavo Kazalište, ki bo v soboto, 18. marca 2017 v Areni Stožice v Ljubljani!
2x1 vstopnica za koncert skupine Zmelkoow na kranjskem Bazenu! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z Bazenom Kranj vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert legendarne skupine Zmelkoow, ki bo v soboto, 18. februarja 2017 ob 21. uri na Bazenu Kranj.
2x1 vstopnica za koncert HELP! A Beatles Tribute v Loškem pubu - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z organizatorjem koncerta Help! A Beatles tribute prvič v Loškem pubu vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za omenjeni koncert, ki bo v soboto, 4. februarja 2017 ob 20. uri v Loškem pubu.
2x1 vstopnica za koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z glasbeno agencijo GIG vam spletni portal Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love, ki bo v četrtek, 16. februarja 2017, v Kinu Šiška!
2x1 vstopnica za 10. ritem mladosti! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z organizatorjem dogodka 10. ritem mladosti, ki bo v petek, 9. decembra 2016 ob 20. uri v Areni Stožice v Ljubljani, Vam Rocker.si v nagradni igri tokrat podarja 2x1 vstopnico za omenjeni dogodek!
2x1 vstopnica za koncert skupine The Bohemians v Hali Tivoli! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z organizatorjem koncertov MH GLASBA vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled koncerta skupine The Bohemians, ki bo v četrtek, 17.11.2016 ob 20. uri v hali Tivoli. Podoživite legendarne Queene!
2x1 vstopnica za koncert ZUCCHERA v Areni Stožice! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z organizatorjem koncertov Nu Coast Slovenija vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled koncerta ZUCCHERA, ki bo v soboto, 8. oktobra 2016 ob 20. uri v Areni Stožice v Ljubljani.
2x1 vstopnica za koncert skupine Prismojeni Profesorji Bluesa - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z glasbeno založbo Dallas Records vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled koncerta skupine Prismojeni Profesorji Bluesa, ki bo v petek, 16. septembra 2016 ob 20:30 v Križankah.
2x1 vstopnica za koncert skupine BIJELO DUGME v Ljubljani
V sodelovanju z agencijo Ekskluzivno vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine Bijelo Dugme, ki bo v soboto, 18. junija ob 20. uri na letnem vadbišču Ilirija.
1x CD skupine Res Nullius - ZAKLJUČENA
Si želite peti album skupine Res Nullius, Prekletih bazar. Potem je tukaj priložnost za vas.
2x1 vstopnica za koncert skupine S.A.R.S. v Križankah!
V sodelovanju z glasbeno založbo Dallas Records vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine S.A.R.S., ki bo v četrtek, 2. junija 2016 v ljubljanskih Križankah ob 20. uri.
2x1 vstopnica za koncert skupine ZABRANJENO PUŠENJE v Orto baru!
V sodelovanju z organizatorjem koncerta Zabranjeno Pušenje, ki bo v petek, 22. aprila 2016 ob 22. uri v Orto baru vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za omenjeni koncert!
2x1 vstopnica za koncert skupine GORA v Orto baru! - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z glasbeno skupino Gora vam Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine Gore, ki bo v sredo, 6. aprila 2016, v Orto baru v okviru Orto festa.
2x1 vstopnica za koncert HELP! A Beatles Tribute
V sodeldovanju z glasbeno agencijo GIG vam portal Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine za koncert HELP! A Beatles Tribute, ki bo v četrtek, 21. aprila 2016 ob 20. uri v ljubljanski Cvetličarni.
2x1 vstopnica za koncert skupine MI2 v Škofji Loki! - ZAKLJUČENA
V sodelovanje z Agencijo Antonov vam Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine MI2, ki bo v soboto, 2. aprila 2016 v Škofji Loki!
2x1 vstopnica za koncert skupine LET3 v Kino Šiška! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z glasbeno založbo Dallas vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnica za koncert skupine LET3 v Kino Šiška, ki bo v četrtek, 18. februarja 2016 ob 21. uri!
2x1 CD skupine Kronika - ZAKLJUČENA
Novi CD skupine Kronika, imenovan Prepovedani Sadovi je ugledal luč sveta. Si ga želiš tudi ti?
2x1 vstopnica za koncert skupine DAN D na BAZENU KRANJ! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z Bazen Kranj vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine DAN D, ki bo v soboto, 12. decembra 2015 ob 21.00, na Bazenu Kranj.
1x1 CD skupine The Canyon Observer - ZAKLJUČENA
The Canyon Observer, domači velikani sodobnih metalskih brutalij, ekstremov, odvodov in podtalnih inkarnacij, ki jih največkrat okličemo sludge, post-metal in atmosferični black metal, se po dveh EP-jih vračajo s prvim dolgometražnim albumom FVCK. Bi ga imel tudi ti?
1x2 vstopnice za koncert skupine The The Bohemians - ZAKLJUČENA
Ste ljubitelj skupine Queen? Decembra se bo pri nas oglasila najboljša tribute skupine in z malo sreče si lahko nagrajenec dveh vstopnic prav ti.
1x2 vstopnice za koncert skupine The Doors Alive - ZAKLJUČENA
Ste ljubitelj skupine The Doors? Rocker.si z organizatorji za vas pripravlja nagaradno igro, kjer lahko prejmeš 2 brezplačni vstopnici za koncert najboljše tribute skupine.
2x1 vstopnica za koncert skupine BIG FOOT MAMA
V sodelovanju z Društvom Ljubiteljev Glasbe Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine BIG FOOT MAMA, ki bo v soboto, 21. novembra 2015 na vrtu Loškega puba.
2x1 vstopnica za koncert skupine BRIT FLOYD
V sodelovanju z NuCoast Concerts d.o.o. Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine BRIT FLOYD, ki bo v ponedeljek, 9. novembra 2015 ob 20.00, v ljubljanski Hali Tivoli.
2x1 vstopnica za Rockeriado - ZAKLJUČENA
Naša spletna stran vam pripravlja zdaj že 3. ROCKERiado, podarili pa vam bomo tudi 2 vstopnici za koncert, ki se bo zgodil to soboto v Kranju.
2x1 vstopnica za koncert MORRISSEY-ja v Hali Tivoli
V sodelovanju z založbo Dallas Records Slovenija vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert izvajalca Morrissey-ja, ki bo v soboto, 10. oktobra 2015 ob 20. uri v Hali Tivoli!
2x1 vstopnica za koncert Guns 2 Roses - ZAKLJUČENA
Spletna stran rocker.si vam ponovno v sodelovanju z organizatorji koncerta podarja vstopnice. Tokrat 2x1 za koncert skupine Guns 2 Roses.
Nagradna igra - Le Serpentine - ZAKLJUČENA
Naša spletna stran vam je z pomočjo članov skupine Le Serpentine skreirala novo nagradno igro. Boš med srečneži tudi ti?
2x1 vstopnica za koncert Pržan se prži - ZAKLJUČENA
Spletna stran rocker.si vam v sodelovanju z organizatorji podarja 2x1 vstonico za koncert Pržan se prži.
2x1 vstopnica za dogodek ŠKOFJELOŠKA NOČ - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organiztorjem dogodka Škofjeloška noč 2015 Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za dogodek ŠKOFJELOŠKA NOČ 2015, ki bo v soboto, 5. septembra 2015 ob 20. uri na Škofjeloškem gradu.
1x1 vstopnica za festival KKŠ SummerFest - ZAKLJUČENA
Tokrat vam v sodelovanju z organizatorji ponujamo enkratno vstopnico za največji festival na Koroškem.
2x1 festivalska zapestnica za festival Gora Rocka - ZAKLJUČENA
Rocker.si vam z organizatorji festivala Gora Rocka podarja dve festivalski vstopnici s katero boš lahko zažural/a na zadnji vikend v tem mesecu.
2x2 vstopnici za Rock Batuje - ZAKLJUČENA
Približujejo se poletni festivali in z njim zdaj že tradicionalne Rock Batuje. S sodelovanjem z organizatorji festivala Rock Batuje vam podarjamo 2x po 2 vstopnici. Si jo želiš?
2x1 vstopnica za koncert skupine Denis & Denis
V sodelovanju z založbo Dallas Records Slovenija vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za koncert skupine Denis & Denis, ki bo v četrtek, 18. junija 2015 ob 20. uri v Kino Šiška!
2x1 vstopnica za Rockeriado - ZAKLJUČENA
OrtoFest že grmi po Ljubljani. Vrhunec bo doživel, kot se spodobi z zaključkom. Ponujamo vam 2x1 vstopnico za omenjeni koncert.
1x1 vstopnica za koncert skupine Partibrejkers - ZAKLJUČENA
Vredno si je brati spletno stran rocker.si, ki vam znova s sodelovanjem z organizatorji podarja eno vstopnico za Partibrejkerse. Si jo želiš?
2x1 vstopnica za koncert skupine NIET & Soul Duality - ZAKLJUČENA!
Rocker.si vam tokrat v sodelovanju s KluBar-om podarja 2x1 vstopnico za ogled koncerta NIET & Soul Duality, ki bo v soboto, 11. aprila 2015 ob 21. uri v KluBar-u v Kranju!
1x1 vstopnica za koncert Bajage - ZAKLJUČENA
Rocker.si vam tokrat podarja novo vstopnico. Tokrat za koncert Bajage in Instruktorjev. Bi jo želel/a imeti ti?
2x1 vstopnica za koncert RAMBO AMADEUS - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Agancijo Antonov Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za koncert RAMBO AMADEUS, ki bo v četrtek, 19. februarja 2015 ob 21.00, v ljubljanskem klubu Cvetličarna.
2x1 vstopnica za koncert skupine DIRTY DC! - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z Agancijo Antonov Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine Dirty DC, ki bo v soboto, 31. januarja 2015 ob 21.00, v ljubljanskem klubu Cirkus.
2x1 vstopnica za TINA TURNER Simply The Best Tribute Show
V sodelovanju z Media Group Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za ogled nepozabnega koncerta TINA TURNER Simply The Best Tribute Show, ki bo v soboto, 14. februarja 2015 na Gospodarskem razstavišču.
2x1 vstopnica za koncert Crvene Jabuke - ZAKLJUČENA
V petek 16.1.2015 bo v naši Cvetličarni v Ljubljani nastopila skupina Crvena Jabuka. Bi rad brezplačno vstopnico?
1x2 vstopnica za koncert Šank Rock - ZAKLJUČENA
Tokrat smo v sodelovanju z organizatorji koncerta Šank Rock, ki se bo zgodil v soboto 27.12.2014 v Velenju
1x vstopnica za koncert skupine IRON MEDIAN v LJ - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Kurz Rock Vibe Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine Iron Median, ki bo v sredo, 17. decembra 2014 v Channel Zero (Metelkova).
1x vstopnica za koncert skupine MI2 v Cvetličarni - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Agancijo Antonov Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine MI2, ki bo v torek, 2. decembra 2014 v ljubljanski Cvetličarni!
2x1 vstopnica za koncert Zabranjeno pušenje - ZAKLJUČENA
Pozor! V našo Cvetko se bodo 13.11.2014 pojavili člani zasebe Zabranjeno pušenje. Bi želel brezplačno na koncert?
1x2 vstopnice za koncert Manouche - ZAKLJUČENA
Si ljubitelj electro gypsy swinga? Če si odgovoril z DA, potem je koncert skupine Manouche v Cvetličarni 5.12.2014 obvezen.
2x1 vstopnica za koncert 2 Tribute skupin - ZAKLJUČENA
V Kranj prihajata dve tribute skupini, ki nam bosta dvignile kocine po konci, saj bomo na ves glas kričali skladbe skupine Guns n'Roses in Billy Idol.
2x1 vstopnica za koncert Ribja Čorba - ZAKLJUČENA
V soboto, 8. novembra 2014 ob 21.00 bo Cvetličarno končno spet obiskala legendarna rock zasedba Riblja čorba na čelu z Boro Ðorđevićem. Bi brezplačno vstopnico?
1x vstopnica za koncert skupine PSIHOMODO POP - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Agancijo Antonov Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine Psihomodo Pop, ki bo v petek, 10. oktobra v ljubljanski Cvetličarni!
1x vstopnica za NAVI - svetovno najboljši oponaševalec Michaela Jacksona
V sodelovanju z Agancijo Antonov Vam portal Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja vstopnico za ogled nepozabnega koncerta Navija, ki je svetovno najboljši oponaševalec Michaela Jacksona. Navi, ki ga je za svoje nastope angažiral sam Kralj popa Jackson, bo v petek, 26. septembra med turnejo po Evropi navdušil tudi v ljubljanski Cvetličarni!
1 vstopnica za koncert The Dublin Legends
V sodelovanju z organizatorjem koncerta The Dublin Legends, ki bo v četrtek, 11. septembra ob 20. uri v dvorani Grand hotela Union v Ljubljani, vam Rocker.si tokrat podarja eno vstopnico za omenjeni koncert.
2x1 vstopnica za ŠKOFJELOŠKA NOČ 2014! - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem dogodka Škofjeloška noč 2014 vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za omenjeni dogodek. Škofjeloška noč se bo letos odvijala v soboto, 6. septembra ob 20. uri. Nastopili bodo: a zabavo skrbeli Siddharta, Zlatko s svojimi Optimisti ter zasedbe Le Serpentine, Chatte Noire in Cherry's hot lips.
2x2 vstopnice za koncert Hangar Fest - ZAKLJUČENA
V četrtek 14.8.2014 bomo vzleteli med oblake. Vstopnice že v prodaji. Lahko pa si jo zagotovite brezplačno preko naše spletne strani.
1x 2-dnevna vstopnica za festival Summer Fest - ZAKLJUČENA
Spletna stran rocker.si vam v sodelovanju z organizatorji festivala Summer Fest podarja eno dvodnevno vstopnico za omenjeni festival.
3x1 vstopnica za festival ŠVIC - ZAKLJUČENA
ŠVIC in spletna stran rocker.si bosta podarila 3 brezplačne vstopnice za letošnji odklop na ŠVIC-u.
1x CD skupine The Drinkers (Recidiv) - ZAKLJUČENA
Rocker.si znova podarja mamljiv CD skupine The Drinkers. Le kdo si ne bi v svoj CD predvajalnik vstavil novi CD skupine, katera sodi med eno najbolj popularnih pri nas.
2x1 festivalska zapestnica Gora Rocka - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorji festivala Gora Rocka vam podarjamo 2x po 1 zapestnico za omenjeni festival.
2x1 vstopnica za koncert: ŽELJKO BEBEK
V sodelovanju z Agencijo Antonov vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled nepozabnega koncerta ŽELJKA BEBEKA, ki bo v soboti, 17. maja 2014 v ljubljanski Cvetličarni!
2x1 vstopnica za VicStock - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorji VicStocka vam podarjamo dve vstopnici za letošnji totalen odklop v Ljubljani.
1x festivalska zepestnica Tedna mladih - ZAKLJUČENA
Rocker.si vam v sodelovanju s KŠK-jem podarja eno festivalsko zapestnico, ki vam bo omogočala brezplačne obiske prireditev in še nekatere druge ugodnosti.
1x CD skupine Raggalution (Mask Of Liberty) - ZAKLJUČENA
V sodelovanju s skupino Raggalution bomo enemu srečnežu podarili prvenec skupine, ki nosi naslov Mask Of Liberty. Vse kar moraš storiti, da odgovoriš na enostavno zastavljeno vprašanje.
2x1 vstopnica za Tattoo konvencijo - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorji 4. mednarodne Tattoo konvencije smo za vas pripravili privlačno nagradno igro, katera bo 2 oboževalca tatujev prijetno presenetila.
2x CD skupine Zaklonišče prepeva (Samo da prođe demokratija - 2014) - ZAKLJUČENA
V sodelovanju s skupino Zaklonišče prepeva vam podarjamo 2 čisto sveža CD-ja. Srečna nagrajenca sta...
3x CD skupine Bohem (Na drugem bregu - 2014) - ZAKLJUČENA
Skupina Bohem je pred kratim postala bogatejša za novi avdio izdelek. Rocker.si v sodelovanju s skupino podarja 3 CD-je. Srečni nagrajenci so...
2x1 vstopnica za koncert EUROSMITH in GUNS 2 ROSES - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z Agencijo Antonov vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine EUROSMITH (tribute to Aerosmith) ter GUNS 2 ROSES (tribute to Guns'n'Roses), ki bo v soboto, 29.3.2014, ob 21.00 v ljubljanski Cvetličarni.
1x majica Banditi - ZAKLJUČENA
V sodelovanju s skupino Banditi smo našemu bralcu podarili majico skupine. Naloga za uvrstitev v žrebanje ni bila težka, preveri!
1x album Feel The Arrow (Broken Arrow) - ZAKLJUČENA
Novopečeni album skupine Broken Arrow z naslovom Feel The Arrow je lahko brez težav tvoj. Vse, kar moraš storiti je, da odgovoriš na enostavno nagradno vprašanje.
2x1 vstopnica za koncert skupine BRIT FLOYD - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Agencijo Antonov vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine BRIT FLOYD, ki bo v soboto, 30. novembra 2013 v Hali Tivoli!
2x1 vstopnica za koncert skupine THE BOHEMIANS - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Agencijo Antonov vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine THE BOHEMIANS, ki bo v soboto, 6. decembra 2013 v ljubljanski Cvetličarni!
2x1 vstopnica za koncert skupine ELEVATION - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Agencijo Antonov vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled nepozabnega koncerta skupine THE U2 EXPERIENCE - ELEVATION, ki bo v soboto, 16. novembra 2013 v Cvetličarni!
2x1 vstopnica za koncert skupine The Doors Alive - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z Agencijo Antonov vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za ogled nepozabnega koncerta The Doors Alive (tribute to The Doors), ki bo v soboto, 19. oktobra 2013 v ljubljanski Cvetličarni!
9x CD skupine Mama Rekla - ZAKLJUČENA
Člani zasedbe Mama Rekla je samo za našo spletno stran podarila kar 9 CD-jev za našo nagradno igro. Album Evo Ga lahko pošljemo tudi tebi, potrebno je le odgovoriti na lahko vprašanje.
4x dvodnevna vstopnica za ŠVIC 2013 - ZAKLJUČENA
Zaradi zelo velikega zanimanja, smo malo spremenili našo nagradno igro in bomo štirim srečnežem podarili dvodnevno vstopnico festivala ŠVIC. Si med njimi tudi ti?
1x 2-dnevna vstopnica za SZIGET 2013
V sodelovanju z organizatorjem Sziget festivala 2013 vam na Rocker.si v nagradni igri tokrat ponujamo 1x 2-dnevno vstopnico za Sziget festival 2013. Nagrajenec bo dneva za obisk festivala lahko izbral sam, nagradna vstopnica pa vključuje tudi kampiranje.
Nagradna igra Rock Otočec - Zaključena
Lepo pozdravljeni znova v naši rubriki nagradna igra, tokrat je na vrsti Rock Otočec. Podarjamo vam CD filma Gola Resnica ter žensko majico M velikosti.
2x dvodnevna vstopnica za Noč V Bitnjah - ZAKLJUČENA
Letošni festival Noč v Bitnjah 2013 bo 21. in 22. junija na že znani lokaciji v Bitnjah pri Kranju, kjer bodo za odlično zabavo poskrbeli:

Prljavo Kazalište, Big Foot Mama, Siddharta, Zablujena Generacija, Zoran Predin & CoverLover, Peter Lovšin & Španski borci, Flirrt, Trash Candy, Avven, Eskobars, Banditi, Artenigma, Hulahoop, JOHN DOE, Prelude, Dj Grega,… Podarjamo vam 2 vstopnici za omenjeni festival.
2x1 vstopnica za koncert skupine REQUIEM - ZAKLJUČENA
1. junija bo odlična rockerska skupina Requiem nastopila v Postojni in prav z njimi v sodelovanju vam na Rocker.si tokrat podarjamo 2x1 vstopnico za omenjeni koncert.
2x1 vstopnica za 'VELIKI BOŽIČNI ROCK KONCERT' - ZAKLJUČENA!
Leto 2012 se počasi izteka, a prd tem si lahko ogledate še nekaj zanimivih koncertov v naši mali kokoški. Tokrat vam v sodelovanju z organizatorjem podarjamo 2x1 vstopnico za 'VELIKI BOŽIČNI ROCK KONCERT'!
1x CD skupine Sticky Licks - ZAKLJUČENA
Sveža rock zasedba The Sticky Licks je pred dnevi izdala svoj prvi EP z naslovom No money.
2x1 vstopnica za 3+1 žur - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem 3+1 žura (Klub študentov Kranj), vam Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za omenjeno zabavo...
2x1 vstopnica za Nazareth in Wishbone Ash - ZAKLJUČENA
Rocker.si vam tokrat v sodelovanju z organizatorjem koncerta skupin Nazareth ter Wishbone Ash podarja 2x1 vstopnico za omenjeni dogodek.
3x1 vstopnica za ŠVIC 2012 - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem festivala ŠVIC 2012 vam Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 3x1 vstopnico za omenjeni festival.
2x1 vstopnica za GorA Rocka 2012 - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem festivala GorA Rocka 2012 vam Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za omenjeni festival ...
2x1 vstopnica za SchengenFest (za petek) - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem festivala Schengenfest 2012, vam Rocker.si tokrat v nagradni igri podarja 2x1 vstopnico za omenjeni festival (vstopnica je na voljo za petek, 3. avgusta 2012).
2x1 vstopnica za Rock Otočec 2012 - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem enega najboljših slovenskih festivalov Rock Otočec vam Rocker.si tokrat podarja 2x1 vstopnico za omenjeni festival (vstopnica velja za vse dni - od 7.6. do 1.7.2012).
2x1 vstopnica za Piše se leto 2012 - ZAKLJUČENA
V sodelovanju z organizatorjem PRO MUSIC, ki bo organiziral letošnji dogodel Piše se leto 2012 vam na portalu Rocker.si v nagradni igri tokrat podarjamo 2x1 vstopnico za omenjeni dogodek.
4x majica Rock Otočec 2012 - ZAKLJUČENA
Končana je nagradna igra za letošnje majice tradicionalnega Rock Otočca. Nagrajecni so:...
2x1 vstopnica za Rock Nigh Postojna - ZAKLJUČENA
V sodelovanjem z organizatorejm PRomoter.si, smo tokrat poskrbeli za še eno mamljivo nagradno igro, ki se ji tisti res pravi rockerji nikakor ne bodo mogli upreti. 26. maja se bo v Ambasadi YU namreč odvijala prava rock poslastica ...
2x1 vstopnica za Rock Music Fest - ZAKLJUČENA!
V sodelovanju z organizatorjem AMC STUDIO d.o.o., ki bo 15. junija na Gospodarskem razstavišču organiziral ROCK MUSIC FESTIVAL, vam Rocker.si v nagradni igri ponuja mamljivo nagrado in sicer: 2x1 vstopnica za omenjeni festival.
1x festivalska zapestnica Tedna Mladih - Zaključena
Tokrat vam znova nudimo privlačno nagradno igro, in sicer se lahko potegujete za zapestnico, festivala Teden Mladih, ki se že tradicionalno odvija v Kranju.
2x vstopnica za KŠK žur - Zaključena
Tokrat vam portal Rocker.si v sodelovanju z KŠK-jem podarja dve vstopnici za tako imenovani KŠK žur. Vse kar morate storiti je odgovoriti na preprosto vprašanje.
1x vstopnica za koncert skupine Bohem - ZAKLJUČENA
V sodelovanju s skupino Bohem, smo pripravili še eno mamljivo in privlačno nagradno igro … Tokrat vam podarjamo eno vstopnico za koncert skupine Bohem, ki bo to soboto, 17. marca ob 21. uri v Orto baru.
2x1 vstopnica za koncert skupine The Subways
V sodelovanju z agencijo Antonov ter organizatorjem Rock Otočca, smo tokrat pripravili precej mamljivo nagradno igro … Podarjamo vam namreč 2x1 vstopnico za koncert angleške alternativne garažne rock zasedbe The Subways, ki bodo 25. marca nastopili v Kinu Šiška!
1x CD Leeloojamais - ZAKLJUČENO
Zaključili smo našo novo nagradno igro. Moram vam priznati, da smo dobili zelo veliko odgovorov in prav vsi so bili pravilni. Srečni nagrajenec je postal...
1x CD Metalsteel - Steel Alive
Metalsteel so ob svoji deseti obletnici delovanja izdali prvi dvojni "live" album z naslovom "Steel Alive".
2x vstopnica za koncert skupine Riblja čorba - ZAKLJUČENA

Nagradna igra je zaključena. Pravilni odgovor se je glasil: 'Treći srpski ustanak'.
Srečna dobitnika vstopnice sta:
- Anton STROPNIK
- Urša ŽNIDARČIČ
2x vstopnica za koncert skupine Crvena jabuka - ZAKLJUČENA
Tokrat vam portal Rocker.si v sodelovanju z Agencijo Antonov podarja dve vstopnici za koncertu skupine Crvena jabuka, ki veljajo za velike mojstre ljubezenske lirike!
2x vstopnica za koncert skupine Requiem - ZAKLJUČENA
Ob 18. obletnici ustanovitve skupine in skorajšnjem izidu albuma so Requiem pripravili koncert v ljubljanskem Kinu Šiška.
2x CD Avven - Kastalija - ZAKLJUČENO
Tokrat smo vam podarili 2x po en CD z naslovom Kastalija odlične slovenske folk metal skupine Avven.
2x vstopnica za koncert skupine Guns 2 Roses - ZAKLJUČENO
Nagradna igra je zaključena. Pravilni odgovor se je glasil: London, Velika Britanija.
Srečna dobitnika vstopnice sta:
- Špela HABIČ
- Tomaž OSTERVUH
1x cd SKALP - ZAKLJUČENO
In konec..... Končana je naša nova nagradna igra za cd primorske skupine Skalp (Preproste rešitve). Srečni nagrajenec/ka je ...
 
Partnerji
http://www.gig.si/
Zadnje objave
Napovednik
Rocker.si
Napovednik
Rocker.si
Zadnji komentarji
[novice] The Drinkers praznujejo 20 let
Objavil Marko Drobne dne 08 jun : 14:11
Za naslednjih 20 let!

[novice] Avven predstavljajo EOS
Objavil Marko Drobne dne 02 okt : 16:15
Super! Komaj čakam, da slišim tole...

[novice] Motörhead, najglasnejši bend, končno v Ljubljani!
Objavil Marko Drobne dne 27 sep : 16:14
Na tole pa mislim, da nas večina že dolgo čaka...

[novice] Budnica z Dan D na železniški postaji
Objavil Marko Drobne dne 24 sep : 17:03
Ups... Prvi objavljeni videospot ni bil pravi... Popravljeno!

[novice] It's All Metal - 2012/13 Tour
Objavil Marko Drobne dne 22 sep : 10:33
Vsaka vam čast fantje za to potezo!

Naključna slika

Prihajajoči dogodki
18 oktober ob 2000
Alter Bridge

18 oktober ob 2000
Infected Rain, Avven, Held By Atlas

19 oktober ob 2100
Riffeater
Napovednik
Rocker.si
Napovednik
Rocker.si
Oktober 2017
Dogodki ta mesec: 42

PoToSrCePeSoNe


1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Prisotni
Gostje: 20, člani: 0 ...

Največ prisotnih: 193
(člani: 0, Gostje: 193) dne 12 mar : 19:26

Člani: 612
Najnovejši član: OstriginaMetalurgija
Partner
Rocker.si
© 2017 ROCKER.SI
www.rocker.si